Oto adres do programu ktory nie chwalac sie, sam napisalem, prostego, banalnego, zapewne pelnego bledow, ale calkiem sympatycznie nasladujacego odliczanie czasu w bunkrze. Zanim uruchomisz: przeczytaj README, bo bardzo szybko bledy wyskakuja...
Ten sam program jest w zalaczniku do tego posta, na wypadek, gdyby rapidshare go usunal...
OMG.... żenujące . Ten program był już tutaj bardzo, bardzo dawno i chciałbym zauważyć, że chyba się pomyliłeś, bo sam go nie napisałeś nie wiem co to ma za sens Najpierw poprzeglądaj forum jeśli chcesz się pobawić w lamera, a ptem podpisuj się pod pracą innych.
Nie pozdrawiam.
moge ci wyslac pliki zrodlowe, jesli nie wierzysz ze sam to napisalem. nie wiem czy program byl, bo nie uzylem wyszukiwarki, przyznaje sie, ale nie widzialem tego w ogolnie i linkach...
na przyszlosc: nie bluzgaj* na kogos gdy nie masz pewnych dowodow na jego wine.
*tak, wiem, nie zbluzgales tylko zbesztales i tu szacunek dla ciebie, bo zachowales wymogi netykiety...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum