Myśle, że to nazywa się tak, a raczej Francuzka Danielle nazwała to tak bo ludzie z jej statku nabawili się tam tej okropnej choroby ( dlatego Danielle zastrzeliła ich by skrócić ich męk ). Może także dlatego że grasuje tam często ten czarny dym czyli system obronny wyspy. Jak widzieliśmy w ostatnich odcinkach 1 sezonu system obronny zaatakował tam najpierw Arcta ( nie wiem czy dobrze napisałem) a następnie Locka. A szli po dynamit właśnie przez Ciemne terytorium.
Jak dla mnie to był jeden z najlepszych odcinków LOST'a. To napięcie jak im Danielle powiedziała, że właśnie weszli na ciemne terytorium i potem ten BS. Cudeńko Ja mam dalej przeczucie, że Danielle coś ukrywa. Może ma kontakt z jakąś częścią innych, chociaż to skradanie w ostatnich odcinkach 3 sezonu b tego nie potwierdzało. Może sama je tak nazwała, a może ktoś tak je nazwał i ona teraz tego używa, bo raczej znaku nie było
_________________ ...We was young, and we was dumb, but we had heart,
and in the dark when we survived through the bad parts,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum