Wysłany: 2006-02-06, 13:53 Co to za słup niebieskiego światła?
Jak myślicie co to za słup światła na tej stronce jest pokazany? Mi sie wydaje ze to ma cos wspolnego z pozostalymi bunkrami których jeszcze nie znaleziono a moze to InnI?
Piszecie prosze swoje opinie.
Podaje jeszcze raz adres stronki http://www.oceanicflight815.com/
Pozdro
[ Dodano: 2006-02-06, 18:55 ]
No może w końcu ktoś coś napisze do tego tematu?? Niech ktoś odpowie na moje pytanie
Pozdro again
kliknij na niego to sie mzoe dowiesz... mi osobiscie sie ta strona nie otwiera (po kliknieciu na swiatlo) a adres ma podejrzany http://www.thehansofoundation.org/
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Ooo nie wiedzialem ze na to mozna kliknąć dzięki
Ale mi sie nie otwiera Chociaż wydaje mi sie ze juz tam bylem http://www.thehansofoundation.org/ Światło przenosi nas na strone sponsora Dharmy hmm to znaczy ze To światło może być prawdziwe i ma związek z Dharmą. Może ono się pokaże jak nie wcisną guzika Piszcie co myślicie.
Pozdro
Mi tez nie otwiera się ta strona. Wydaje mi się, że to światło miało oznaczać niezwykłość tego bunkru (jak go otwierali to bylo tam ciemno...)
Co do tego co napisalam wyżej : wciąż wierzę, że to wyspa jest jakaś niezwykła, a nie w to, że to wszystko jakis tajny projekt rządowy... ale wszystko się okaże.
_________________ "Powaga zabija powoli" JM
Pozdrówki!!!
To Światło oznacza światło z bunkra. Pamiętacie jak Kate wchodziła a Locke trzymał line? Wtedy zapaliło się to ostre, niebieskie światło. To jest to, a strona tez mi nie wchodzi.
eh ludzie wy ogladacie Lostów w ogole?? czy puszczacie sobie i robicie co innego? A wiec pamietacie ja Lock chciał otworzyc bunkier i wołał nawet do niego zeby dał jakas wskazówke, wtedy nagle zapalilo sie swiatlo w bunkrze i bylo ono tak mocne ze siegało do "nieba" i to jest własnie to swiatło!! Chyba juz wszystko rozwiazane!!
Wawo, brawo oswieciles nas... po drugie jak Locke "wolal" do bunkra to swiatlo tylko lekko sie zaswiecilo a nie slupem. slup swiatla pojawil sie gdy kate byla juz w bunkrze. tak dla scislosci
kolego junior nie masz racji. jak Lock wolal do bunkra to sie zapalilo mocne swiatlo takie w stylu tego jak na tamtej stronce i ludzie wyluzujcie troche, bo wszyscy sobie naskakuja na tym forum. peace
Takie światełko pojawiło się jak Lock wołał do bunkra w 2 sezonie. W pierwszym jak Lock poszedł po śmierci Boona zobaczyć właz to wtedy było te słabe światełko.
Po pierwsze jak w pierwszym sezonie Lock wołał do bunkra to światło było rzeczywiście słabe Po drugie jak w drugiej serii Kate wchodziła do bunkra to światło było mocne... ale przecierz nigdy nie było niebieski. Chyba ktoś z nas jest daltonistą, przecierz światło było ewidentnie żółte
I jeszcze jedno: dlaczego na oficjalnej (chyba) stronie serialu jest nie działający link
no spoko dla jednych niebieskie dla innych zolte fakt jest taki ze za pierwsyzm razme jak locke wolal to swiatlko bylo slabe a jak kate wpadla to mega mocne. wiec kolego hipopotamie to Ty nie mas zracji i nie odbieraj tego ze ja na ciebie naskakuje tylko pisze gwoli scisloci. a czmeu link nie dziala..sam sie zastanawiam, jak to mozliwe
Koledzy drodzy, wiadomka na 100% ze ten słup, to światło z bunkra. NIBIESKIE!!! A jak Lock'e to widział i czemu to było wtedy słabsze? Odp.: Bo to byłoo pokazane przez szybkę, jeszcze zabraudzoną. Nie wiem o co się kłocić?? Wypowiedz jak MOD
_________________ Write: 4, 8, 15, 16, 23, 42
Now click the [EXECUTE]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum