Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-25, 19:04
Ale gdyby nie spadł nie odkryli by tego bo nie wiedzieli by o tym samolocie więc Eko nie miałby podejrzeń, ze to ten sam samolot, który wysłali z Nigerii.
_________________ "- Najbardziej dziwią mnie te 4 palce..."
Wysłany: 2006-09-25, 20:01
Ja bardzo bym chciała aby żył nadal Boone. Od samego początku jakoś go bardzo polubiłam. Może to ten jego urok osobisty tak na mnie zadziałał...hehe. Dużo z forumowiczów pisze ze chcieliby aby powróciła Ana. Ja niezabardzo za nią przepadałam. Moim zdaniem była zabardzo arogancka.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Anie-Lucii "rządząca" sie włączała za kazdym razem kiedy miała coś powiedzieć Mało ja znam, ale to wiem napewno. Nie obejrzałam jeszcze jej smierci, ale zobaczy się co osądze po dalszych odcinkach. Mogliby wrócic wszyscy ci, którzy umarli. ^^ Shann, Boone, kto tam jeszcze umarł.. ? Ethan.. Fajnei grał ta swoją rólkę. Mógłby dołaczyć do grupy ''tylnej'' i jak by się znaleźli, to by sie zdziwili.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-11, 21:10
mr.OTHER napisał/a:
Szyszka napisał/a:
Ana Lucia była głupia i wredna wiec dobrze jej tak
Nie zgadzam się
Każdy ma prawo do własnego zdania.Ja jej nie lubiłem.Może nie określił bym jej tak jak Szyszka, ale nie przepadałem za nią i nie zmartwiłem się kiedy zginęła.
Swoją drogą to ciekawie by było jakby wszyscy mogli jeszcze żyć.
_________________ Jakie Życie Taki Rap
Ostatnio zmieniony przez El Jacko 2006-12-12, 15:52, w całości zmieniany 1 raz
EEee.. Ana-Lucia mogłaby wrócić..
Polubiłam ją, jakis dziwny ma charakterek..
Ale zmieniła się wtedy kiedy grupy się połączyły. To widac, inaczej bym jej nie zaaakceptowała.
Jak Michael ja zabił, to poprostu łaziłam po pokoju i z otwartymi szerroko gałami i mówiłam: "O maniuś, on ją zabił, o nie, oh my goodnes, ah ah ah wdech-wydech ho ho hu hu.. Ale pacan! O no, on ją zabił?! " itp. itd..
AL mogłaby wrócić, byle nie pod postacia ZOMBIE..
Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-12-22, 03:08
haha co do filmiku ZOMBIE to się nie wypowiem by nie psuć niektórym zabawy...
A jeśli chodzi o temat. Ja tam osobiście bym chciał powrotu Shannon. Fajna laska, próżna i głupiutka ale mimo wszystko szkoda, że na bezludnej wyspie nie ma na kim oka zawiesić
Natomiast dla serialu kapitalny byłby oczywiście powrót Any i Mr Eko. Postacie niebanalne, a ich potencjał chyba nie do końca został wykorzystany.
Wysłany: 2006-12-22, 14:36
Ja chciałabym żeby wróciła Ana i Mr. Eko. Te dwie postacie wnosiły najwięcej do serialu ze wszystkich zabitych. Oboje mieli ciekawą historię. Eko mógłby pomóc Lockowi w odkrywaniu tajemnic wyspy, a Ana jako była policjantka pomogła by w walce z Innymi.
I LOVE YOU MR. EKO
_________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada,
lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Wysłany: 2006-12-27, 11:17
Wiecie co? Ja cyba nawet chciałabym aby wróciła Ana... Przekonaliscie mnie do jej osoby. Była potrzebna. Ale cóż ... trudno. A o Mr.Eko to nic narazie nie wiem bo dopiero sciągam III sezon
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum