Ja bym chciala sie dowiedziec co sie dzialo z Libby pokazali ten odcinek gdzie byla w tym psychiatryku ale nie rozwineli watku a moglby byc ciekawy ...
ja bym chciala zeby wrocila Libby bo wtedy Hugo moze by sie z nia stykna
[ Dodano: 2006-12-27, 22:44 ]
ej Green czy jak ci tam. Mr. Eko w trzeciej czesci zginie. Wiem bo ogladalam nawet to niedawno na kompie zabil go niedzwiedz
[ Dodano: 2006-12-27, 22:46 ]
Green oglądałaś LOST3??????
Nie chce przeszkadzac ale chyba z leksza zboczyliscie z tematu
Też bym chciała żeby wróciła Libby...od poczatku wzbudzila moja sympatie, a poza tym zal mi Hurley'a... i zgadzam sie ze z tym psychiatrykiem mogł byc ciekawy watek
Zacznijmu od początku....
Boon - w sumie to mi go nie brakuje. Nie był zły chłop... Ale nic takiego nie wnosił. Shannon - napewno ozdabiała ten serial swoja urodą... Ale była denerwująca, jak można byc tak leniwym i zarozumiałym... . Jej też za bardzo nie brakuje. Kto tam był potem? - Libby - no jej faktycznie może brakować. Ciekawy wątek ze szpitalem psychiatrycznym. Gdyby to sie wyjaśniło - to bym się cieszył. Hurley pewnie tez by się cieszył gdyby żyła . Ana Lucia - napewno coś wnosiła do serialu, wzbudzała różne - często sprzeczne emocje... . Ja jej nie lubiłem ale gdyby dalej była w serialu to nic by się nie stało... . Mr Eko - jego bardzo mi brakuje, bo był to jeden z moich ulubionych bohaterów... . Był spokojny, opanowany i taki tajemniczy... . Przydałby się jeszcze na wyspie... .
Mam tylko nadzieje, że nie umrze nikt z najważniejszych postaci... .
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Hmm...
Wszystkie postaci były jakieś dla mnie ważne i fajne. Gdybym miał wybierać pomiędzy tymi wszystkimi ludźmi wybrałbym Ana - Lucia, albo Mr. Eko. Boone i Shannon nie wnosili dużo do serialu, ale polubiłem ich postaci.
Co do Libby... wątek z psychiatrykiem rzeczywiście intrygujący, ale jakoś nie przeszkadza mi jej zniknięcie.. No, może trochę, bo Hurley nie ma już ukochanej, ale tak to już jest.
Zgadzam się z Andrew, co do Mr. Eko - spokojny, tajemniczy. Wolałbym jednak, by Ana- Lucia powróciła. Najpierw nie przepadalem za postacią, ale gdy druga grupa wraz z Sawyerem i resztą szli do obozu rozbitków postać przypadała mi do gustu. Ana jest co prawda zadziorna i uparta, lecz na pewno nie raz przydałaby się na wyspie, gdyby można bylo ją przywrócić. Umie posługiwać się dobrze bronią. Dla mnie ona ze wszystkich zabitych mogłaby powrócić. Bardzo bym się cieszył.
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
A ja zgadzam się z tobą NoBoDy_RoCK. Jednak dodałbym Libby od razu... prwie nic o niej nie wiemy np. jak dostała się do szpitala. Śmierć męża... i czy najpierw dała łódź Des'owi czy trafiła do szpitala??? Jeżeli najpierw dała łódź to trafiła do szpitala gdyż Des zaginął??? Jakiś inny powód??? Kim dla Libby był Des??? Może się pobrali??? Ja myślę, że dowiemy się więcej o Libby w jego wspomnieniach.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-12-30, 17:00
Ojjj tak. Historia Libby mogłaby byc bardzo ciekawa. Mnie tez bardzo ciekawi dlaczego trafiła do szpitala psychiatrycznego. Co ja łaczyło z Desmondem. mam nadzieje, ze czegos sie o niej dowiemy z retrospekcji Des'a. Szkoda mi tez Huga. Na wyspie bardzo szybko znalazł szczescie jak i bardzo szybko to szczescie utracił.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Szkoda mi tez Huga. Na wyspie bardzo szybko znalazł szczescie jak i bardzo szybko to szczescie utracił.
Pewnie jak ich uratują (o ile uratują, jeżeli Hugo nie zginie) to znów biedak trafi do psychiatryka. Chociaż... tak jakby po porwaniu przez Innych mu przeszło... nie wspominał o tym... ja bym pomimo porwania o tym pamiętał
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-30, 17:47
Dlaczego Hugo miałby trafić do szpitala psychiatrycznego??
Też żal mi jest Huga.
Dramatyczna scena:
Hurley:Cześć.Widzieliście może Libby??
I to spojrzenie Sawyera.
Co do Boona:Mógłby wrócić do serialu, ale dla mnie był obojętny.Nie przeszkadzał, ani nie pomagał w niczym.Tak samo Shannon, chociaż chciałbym żeby wróciła.Ładna była Ana Lucia z początku mnie wkurzała, a potem zaciekawiła.Mogła by coś zmienić w serialu.Co do Eko to go nawet lubiłem.Szkoda, że zginął.Na pewno pomógłby w odnalezieniu The Flame.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum