ja bym wskrzesiła , choć może nie bohatera - rozbitka , ale zabitą otherskę przez anę ;] dlatego że mogłoby się coś od niej o innych wyciągnąć Poza tym Boone'a
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-01-05, 19:36
jakos mi sie niewydaje, ze Ana by cos sie dowiedziała od tej "innej". Przeciez inni raczej nie sa chetni do rozmów z rozbitkami na temat istnienia "innych" na wyspie.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
hmmm... gdyby ją nawet np. do takiego dołu wrzucili (jak później Ana wykopała) to pewnie Inni by ich zaatakowali i na 100% odbili... w końcu mieli tam Goodwin'a. Chociaż... w końcu nie tylko Sayid umie "wyciągać informacje" ale gdyby ją zajął się Eko... w końcu to kobitka więc wystarczyło jej tą pałkę Eko pokazać... sam nie wiem kto byłby pierwszy-Inni (odbicie swojego) czy Eko (wyciągnięcie informacji). Ale tego już się nie dowiemy <bezradny>
ps. wiem że to nie GG ale chyba domyślicie się co za obrazek by powstał
Zdecydowanie Shannon.
No kurcze, właśnie kiedy zaczynała się zmieniać, kiedy otrząsnęła się po śmierci brata i zaczęło jej się układać, uśmiercili ją...
Mógłby jeszcze Boone wrócić Lubiłam go
_________________ ...::Only Fools Are Slaves By Time And Space::...
...::If We Can't Live Together, We Going To Die Alone::...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum