Uważam iż na powrót zasłużyłaby Ana-Lucia jej postać wnosiła bardzo wiele do samej fabuły serialu , oraz jej nieprzeciętne umiejętności aktorskie, oraz ciekawie opisana historia osoby przez scenarzystów gwarantowała tej postaci bardzo ciekawy rozwój .
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 18 Dołączyła: 26 Lip 2006 Posty: 34 Skąd: z Wisteria Lane
Wysłany: 2006-09-01, 22:45
Ja chciałabym żeby wróciła Ana-Lucia.Ona by sie jeszcze na wyspie przydała teraz jak nie ma naszej 3-ki to ona powina objać "rządy" na wyspie.Jej śmierć była niepotrzebna.Potrafła sie przystosować do zaistniałej sytuacji.
_________________ "To bez znaczenia,kim byliśmy i co zrobiliśmy przed katastrofą.Trzy dni temu wszyscy zginęliśmy.Możemy zacząć wszystko od nowa."
Ja chciałabym żeby wróciła Ana-Lucia.Ona by sie jeszcze na wyspie przydała teraz jak nie ma naszej 3-ki to ona powina objać "rządy" na wyspie.Jej śmierć była niepotrzebna.Potrafła sie przystosować do zaistniałej sytuacji.
Popieram koleżankę....Również uważam , że to ona powinna objąć rządy na wyspie, po tym jak Inni porwali Jacka...
Szczerze powiedziawszy.... to ja przez tą sytuację , przestałam lubić Michela.Wcześniej był mi obojętny.. ale teraz to się zmieniło....
Szkoda , że już jej nie ma wśród rozbitków:(
_________________ ....<< LoSt >>... 4-8- 15 -16 -23 -42 .... << LoSt >>....
.........:::: Żyj chwilą, nigdy niczego nie żałuj ::::........:):):):)
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-02, 12:38
A ja bym chętnie jeszcze pooglądał Ethana i Goodwina, fajnie by było gdyby się "zadomowili" w bunkrze i pewnego razu musieli wcisnąć guzik. Hehe ciekawe co by się stało, albo jakby zostali sami z Heńkiem. Byłoby ciekawie...
żgadzam się z wami że dobrze by było gdyby Ana wróciła. jej Charakter przydałby się teraz gdy nie ma Jacka, poza tym ta postać wnosiła wiele ciekawego do fabuły serialu a jej retro było jednym z najlepszych w 2 sezonie. A tak nawiaSem jak żyła to wszystcy jej nienawidzili, a teraz większość chce jej powrotu!
Wysłany: 2006-09-10, 14:44
Myślę że w "Zagubionych" niektóre martwe postacie mogą jeszcze powrócić do serialu w retrospekcjach żyjących bohaterów. W obecnej sytuacji na wyspie aż się prosi o to by Lucia objeła status przywódczy w grupie rozbitków ale jej już nie ma
Chciałbym by z umarłych bohaterów powróciła Ana,Shannon i Boone ... Libby jest mi obojętna podobnie jak reszta uśmierconych ludzi na wyspie.
Zdecydowanie Ana.
Na początku nie żywiłam do niej sympatii, ale z każdym odcinkiem, coraz bardziej podobała mi się (czyt. podobał mi się jej charakter). Dlatego szkoda, że juz jej nie ma w serialu.
Wysłany: 2006-09-25, 13:53
Widze, że większość jest fanami Any, ale ja nie według mnie była zbyt jakby to... arogancka? Dla mnie postacią, która powinna wrócic jest Bonne. Był on na prawdę pomocnym bohaterem. W pierwszym czy drugim odc. I sezonu kiedy Jakcp oprosił go o długopis pobiegł po nie pędem i za min. przyniósł 5 długopisów. Poza tym to on przyczynił się do odnalezienia bunkru, jednego i drugiego. <czyt. Swan i Pearl>
_________________ "- Najbardziej dziwią mnie te 4 palce..."
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-25, 18:36
Hmm.. Ok, dzięki Boonowi odkryto Łabędzia, ale to przez jego nieporadność niż jakieś umiejętności. Ale, że Boone odkrył Perłę ? Czy my oglądamy ten sam serial ?
Może chodzi o to, że narobił jeszcze nie potrzebnego kłopotu Lockowi i Mr. Eko'wi, że musieli "turlać" ten samolot? Więcej pożytku zrobiłby, gdyby nie spadł z tym samolotem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum