A ja nie wiem i nie oglądałem tych filmików. Dla mnie to jest tylko jakas podpucha na która niektórzy sie nabieraja... . Niemozliwe jest, żeby cokolwiek było wyjasniane poza serialem w jakichś innych filmikach... . Wszystko musi byc pokazane w serialu.
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-29, 17:13
Wpisz : Hanso exposed na Youtube i sam się przekonaj.
Film z Alvarem Hanso był dla mnie przekonywujący...ale ten jak Rachel nagrywa z ukrycia to według mnie amatorszczyzna.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Ehhh..ale mi się wydaje, że każdy już zna wszystko na pamięć o Hanso Exposed.
nie znalazlem tego nigdzie na forum. choc, fakt, debilnie z mojej strony, ze na to nie wpadlem. co tez mnie podkusilo. tym bardziej, ze zalozylem o tym osobny temat a taki post przeniesiony tutaj przez moderatora bez adnotacji, wyglada w tym temacie jeszcze debilniej. ale nic to.
komentujac zas poprzedni post - nie wykluczam, ze film pochodzi od autorow serialu, skoro jest wynikiem gry propagowanej przez abc. ale tez fakt, ze niewiele wyjasnia i w sumie slabo rekompensuje to, o czym juz pisalem wielokrotnie, czyli maksymalne rozciagniecie akcji w czasie i rozcienczenie jej bzdurami i... dwumiesieczna przerwa.
(choc przyznaje, ze jest juz znacznie lepiej niz w drugiej serii no i przyznaje, ze dalej ogladam )
_________________ pushing the envelope, gets me off, pushing the envelope, your face it sets me off
Szukając czegoś na Google natknąłem się na bardzo ciekawy obrazek... Właściwie jest to bardzo dużo obrazków. Zresztą zobaczcie sami ---> kilk
Są to stop klatki z filmiku psychologicznego zaprezentowanego w The Hanso Exposed. Co o nich myślicie? Jest ich bardzo dużo, więc trudno jest ogarnąć je wszystkie... Mi się najbardziej w oczy rzuciła komórka jajowa (aż w trzech stop klakach). A jak wiadomo Juliet pomogła siostrze zajść w ciąże, po czym zwerbowano ją do Dharmy (a raczej do tego co po niej pozostało), z czego wynika, że Inni coś kombinują... Zresztą było już wiele teorii związanych z tym, czemu Inni porywają dzieci itp. więc ta komórka jajowa ma pewnie jakieś znaczenie No i oczywiście rzuciły mi się też w oczy łabądki - The Swan
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum