Lindelof powiedział, że niepokoi go chęć producentów do kręcenia wielu sezonów i ma zamiar zakończyć prace nad LOST po PIĄTYM sezonie filmem pełnometrażowym.
Niby skąd takie info ? Przecież jakiś czas temu powiedzieli razem z Abramsem, że kończą na IV sezonie i odchodzą. Zdania nie zmienią jak sami twierdzą, więc pewnie Twoje info to jakaś plotka.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-08, 10:20
Chodzi chyba o 4 - 5 lat emisji serialu, a nie sezonów Zastanawia mnie informacja o tym, że, kiedy skończą kręcić serial wezmą się za kręcenie filmu. Jak na razie nie wyobrażam sobie jak miałoby to wyglądać
Według mnie powinni kręcić jak najwięcej sezonów. Może nudziłby wtedy trochę film, ale i tak z chęcią bym go oglądał, bo takiego serialu to wcześniej nie widziałem i nie wiem czy zobaczę. Wciągnął mnie od pierwszego epizodu i dalej z niecierpliwością czekam na następne. Chciałbym żeby nowymi postaciami byli others'i, bo można było by się więcej o nich dowiedzieć. Serial nabrałby trochę sensu bo teraz to jest za dużo zagadek. Razinsky też powinien przeżyć i stać się Others'em. Czekam z niecierpliwością na następny sezon, i chociaż nie wielu z was tego chcę to ja muszę przyznać że dla mnie powinien trwać jeszcze długo. Tylko po co takie przerwy (12 tygodni to trochę zaaaa długo).
Według mnie powinni kręcić jak najwięcej sezonów. Może nudziłby wtedy trochę film, ale i tak z chęcią bym go oglądał, bo takiego serialu to wcześniej nie widziałem i nie wiem czy zobaczę. Wciągnął mnie od pierwszego epizodu i dalej z niecierpliwością czekam na następne. Chciałbym żeby nowymi postaciami byli others'i, bo można było by się więcej o nich dowiedzieć. Serial nabrałby trochę sensu bo teraz to jest za dużo zagadek. Razinsky też powinien przeżyć i stać się Others'em. Czekam z niecierpliwością na następny sezon, i chociaż nie wielu z was tego chcę to ja muszę przyznać że dla mnie powinien trwać jeszcze długo. Tylko po co takie przerwy (12 tygodni to trochę zaaaa długo).
Najlepiej 1000000 sezonów !! Od razu napisz list w którym o to poprosisz. Po pierwsze to wtedy serial ten ciągnałby się xx lat, po drugie większość aktorów odeszłaby i co wtedy ? Nagle pojawili by się inni na wyspie ?? Po trzecie wtedy wszystko stałoby się nudne ?? CO POKAŻĄ RETROSPEKCJE VINCENTA ?? Albo okaże się, że Aaron to Others ? Przestań !
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Na czwartym sezonie powinni skończyć. Film przejdzie jako jeden z najbardziej popularnych seriali do historii, a nie ciągle kręcić i kręcić. Aktorzy też nie będą wiecznie. Braknie pomysłów na akcje i tak jak post wyżej zostało napisane film stanie się nudny. Z resztą i tak w końcu zostaną wszystkie zagadki rozwiązane (Dharam, Othersi, wszystkie systemy ohronne wyspy) i nie będzie miało się co dziać. A takie przedłużanie scen nie wyjdzie nigdy na dobre.
Dokładnie. Mimo tego iż uważam, że sezon oznaczony numerkiem "2" był lepszy to w pewnych momentach np. flashbackach Michaela pokazywane były jego retrospekcje, które już widzieliśmy i nie wnoszą nic nowego. Np. zamknięcie Locke i Jacka w zbrojowni. Oby jak najmniej takich scen. Po zakończeniu sezonu II prosiłem o to, żeby skończyło się na 3 sezonie. Teraz wiem, że to niemożliwe, ale prosze o to, żeby skończyło się na 4 sezonie, oraz o to aby Linderof i Abrams dotrzymali słowa i po tym sezonie odeszli. Ogólnie, żeby potem sezonie (IV) zakończył się Lost. No i najważniejsze, aby przez chwile nie był nudny w sezonie III i IV, na tym powinni się skupić reżyserzy.
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Eh Davidious mogłeś mu od razu odpowiedzieć =) Chociaż zgadzam się użyj przycisku szukaj !! Sezon III z tego co pamiętam zaczyna się jakoś na początku października. W sumie za ok. 110 dni
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Dokładnie to: Do III Sezonu LOST pozostało: 87 dni 4 h 13 min.
BTW. Niech się chłopak trochę wysili, a nie wszytsko pod nosek. Ten temat chyba nie jest do pytania kiedy się zaczyna 3 sezon, ponieważ gdzieś indziej to jest omówione bardzo dokładnie. Ale ok.
Hmm...w zasadzie nie będzie to aż takdługo czekania...Mam na TVP 1 powtóka 1 sezonu...można sobie pamięć odświeżyć . Mam tylko pytanie czy sezon 2 będzie jeszcze raz powtarzany na tvp1? Bo w sumie jesli tak to ten cały czas oczekiwać możemy przenzaczyć na odświeżenie pamięci. Cuż....bedziemy czekać, a sezon III to jż ostatni, wiele się ma wyjaśnić, wiele ma być o Innych...Warto wiec uzbroić się w cierpliwość aż do października.
Ps. Witam, jestem nowym na forum.
mam problem z zamieszczeniem sygnaturki.
Ostatnio zmieniony przez shadow 2006-07-08, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Witaj. Czytając wcześniejsze posty dowiedziałem się tych samych rzeczy, które napomknąłeś teraz, chociaż III sezon nie ma być ostatnim. Tak, Sezon II będzie leciał na TVP 1.
Chodzi chyba o 4 - 5 lat emisji serialu, a nie sezonów Zastanawia mnie informacja o tym, że, kiedy skończą kręcić serial wezmą się za kręcenie filmu. Jak na razie nie wyobrażam sobie jak miałoby to wyglądać
Wiesz chyba, że był by to jakiś dłuuuugi epizod (np. 2 godziny, 30 minut) i byłoby takie finałowe wątki i wyjaśnienia sekretów, mogło by coś nawet dobrego wyjść po dłuższym namyśle
Sam tego nie wymyśliłem. Znalazłem takie info (bez podania żródłą) na dość wiarygodnym (polskim) serwisie o LOST (nie napisze jakim, bo nie chce łamać regulaminu).
Cytat wypowiedzi Lindelofa: "Chcielibyśmy zakończyć serial najpóźniej po piątym sezonie, a później nakręcić na jego podstawie film kinowy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum