Charlie 56%
Claire 50%
Locke 50%
Hurley 50%
Michael 44%
Jin 44%
Sun 38%
Shannon 31%
Sayid 31%
Kate 31%
Jack 25%
Boone 25%
Sawyer 13%
Male roznice w sumie niby pierwszy jest Charlie, ale tak jakby mi nie wyszło bo tlyko 56%
[ Dodano: 2006-02-02, 21:59 ]
3. You've done something you regret = zrobiles/las cos, czego zalujesz
4. You're a pack rat = jak wyzej (jestes "zgraja szczurów" )
11. You try not to let yourself be afraid = Starasz sie, by nie opanowywal cie strach
20. You are protective = (doslownie to: jestes ochronny , mysle ze pasuje tu opiekunczy, ale na 65% sie myle )
21. You're manipulative = manipulujesz ludźmi
28. You haven't sewn hardly anything = Nie szyłeś/aś prawie nic.
32. You're not great at what you do, job-wise = Nie jestes dobry/a w tym co robisz.
36. You let your guilt win over sometimes = (moze co takiego: twoje poczucie winy czasem cie przytlacza )
44. A loved one has screwed you over before = tu mam tylko domysły... i ciekawa jestem sama jak to zinterpretowac
49. You have a disability = (ability-umiejetnosc dis to zaprzeczenie, wiec NIE MASZ ZDOLNOŚCI (?)
50. You're a real sweetheart, but have a bit of a rebellious streak = Jesteś naprawdę kochany, ale czasami się buntujesz / masz buntownicze zrywy
tego (przynajmnije tak mi sie wydaje) BOONE! nie przetlumaczyl i sama tylko probowalam... amatorszczyzna, wiec nie mozecie na tym polegac, dlatego prosilabym kogos kto sie zna na angielskim zeby to sprawdzil i ew. poprawil moje bledy. Z góry thx
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
A moze inaczej, do kogo byscie chcieli byc podobni ?
Ja np chcialabym miec taka sile jak Locke- nic mu w zyciu sie nie udalo, ale facet sie nie poddal i jakos dawal rade. Tak samo Kate. Chcialabym miec troche ich cech
_________________ Born to run, Born to be lost
"There's no girl like me'
You're Kate! You're not really a bad person, you've just had some trouble with your past - what's a few lies, anyhow? You're a little secretive but let's face it ... what others don't know won't hurt them. Under all that, you really are a good person. You're ready to help even if it'll set you back a bit.
Kate
81%
Shannon
69%
Boone
56%
Hurley
56%
Locke
50%
Claire
44%
Sun
44%
Charlie
31%
Sawyer
31%
Michael
25%
Jin
19%
Jack
19%
Sayid
13%
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum