Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-02, 20:07
Na razie najmniej potrzebną postacią jest Aaron , ale tak na poważnie to nie płakałabym po Anie-L, tak czystko z subiektywnyh powodów. Bo obiektywnie to może przydać się Lostowiczom.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-04-02, 20:34
z tej całej listy jak narazie to najmniej potrzebny wydaje mi się Aaron A z poza listy to hmm....chyba Libby bo jak narazie tez nic takiego nie wniosla do serialu...chociaz mam nadzieje zmieni się to po 18 odcinku bo tak jakos od poczatku gdy ją pokazali polubiłam ją...:)
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
A ja myślę że jeszcze coś "zaiskrzy"... Prawda źle robił, ale może jeszcze coś sie uratuje
A co do tematy to...nie wiem..nawet głosu jeszcze niwe oddałam ;| Wszyscy po częsci wydają sie byc potrzebni...ale chyba była by to libby. Pewnie dlatego ze mało jej b. w serialu i nie było jeszcze jej retrospekcji. moze potem sie to zmieni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum