Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-04-03, 17:55
czy ja wiem, czy to było takie śmieszne... on już jest starszy, poza tym był w szoku, koło niego siedział trup.. wiesz co szok potrafi z robić ludzmi.. nie wiem, czy byłoby Co tak wesoło i czy skakałbyś po drzewach w jego sytuacji...
W ostatnich odcinkach w ogóle nie pojawia się Michael i jakoś w ogóle nie odczuwam jego braku. Dlatego też stwierdzam, że to właśnie jego najmniej mi będzie brakować, jeśli scenarzyści zechcą kogoś poświęcić...
Ja nie zagłosowałam, bo po prostu nie umiem wybrać ...Ana Lucia wnosi do wilmu bardzo duż ....moim zdaniem wcale go nie psuje ...zresztą nik tego filmu nie psuje ...i dlatego go lubie a wybrac nie umiem..............
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Właśnie przeczytałam, że w ostatnim odcinku 2 sezony umrze.... Libby i Henry. Tak przynajmniej pisał internauta na http://cenzura.pl a on dowiedział się tego ze strony http://cenzura.com Mam nadzieję , że to nieprawda. Nie chcę , żeby Hugo cierpiał po śmierci Libby
//.. a nastepnym razem bedzie warn za reklamowanie innych for
Chodziły pogłoski, że ma być wywalona Ana lucia, bo aktorka ją grająca ma problemy prywatne (m.in. wydpadek, ktory spowodowala) ale scenarzysta serialu powiedzial, ze to tylko plotki. Słyszałem tęz, ze ma odejsć Libby i Sayid...
Mi szkoda troche Libby... pozytywna postac...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-21, 20:33
Co ty ?! Takiej dykcji jak Aaron to nie ma nikt. Musisz się wsłuchać w to jak on płacze, jak ten płacz jest nasycony tragizmem, że nasz maly lostowicz nie ma kaszek bobovita!
Ja cos czuje ze poleci Mr Eko. Zginie smiercia emczenska albo co. Jakos go malo, historie mial interesujaca, ale wierny kaplan na wyspie mimo wszystko to nie jest potezna dawka energii, wiec..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum