Oczywiście,że Ane Luce...Nie dość,że zabiła Shannon,RZądzi się jak nie wiem kto...To jeszcze sie na wyspe wcisnęła i Jacka podrywać chce.. Śmierć Any za śmierć Shannon!
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 18 Dołączyła: 20 Cze 2006 Posty: 14 Skąd: From island
Wysłany: 2006-06-24, 09:37
Shanon, ale ona juz nie zyje Nie robila nic pozytecznego dla innych, Tak w ogole to prawie nic nie robila tylko lezala na plazy i sie opalała. Niekiedy robila niepotrzebne zamieszanie A Any Luci nigdy bym sie nie pozbyla, ale ona tez niestety umarła
_________________ To be lost... To be together
Forever...
najniepotrzebna to Shannon-nie lubiłem tej postaci i ciesze się, że jej nie ma
2 miejsce to Boone ale może gdyby tak szybko nie zginąłcoś by jeszcze wniósł. I szkoda, że zginął bo go lubiłem...
Moim zdaniem powini się pozbyć Paulai Nikki nie lubie ich są zbędni w loscie na ich widok robi mi się niedobrze jeśli ich zostawią to lost zejdzie na psy i przestaną emitowac serial a ten plakat promocyjny ochyda : co oni tam robią duży błąd wolałem Anne-lucie lub biedną Libby licze że nie dotrwają do 4 sezonu.
Wysłany: 2006-12-26, 19:15
Ja uwazam ze najmniej potrzebna w serialu była Shannon ale jej juz nie ma...i dobrze, od poczatku jej nie lubiłam. Dla mnie z bohaterów ktorzy "jeszcze" żyją najmniej potrzebny jest chyba Jin...nie wnosi zbyt wiele do serialu ... ale jednak jest w nim cos takiego, ze gdbyby go nie było odczuła bym to...
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-26, 19:23
Bernard i Rose są również niezbyt potrzebni ( moim zdaniem of course ) i np. gdyby któreś z nich umarło, najlepiej w jakiś tragiczny sposób jak Boone. To mógłby być to dramatyczny moment, który mógłby wpłynąć pozytywnie na serial.
Wysłany: 2006-12-27, 11:03
Wtdaje mi sie, ze kazdy z bohaterów jest choc troche potrzebny. Kazdy ma coś takiego w sobie, ze gdyby umarł kogos napewno by to ruszyło. Ake wiadomo....zeby serial był ciekawszy trzeba kogos usmiercac
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Według mnie każda postać wnosi coś do serialu i kazda ma w sobie coś za co można ją ( prędzej czy później) polubić. Mimo wszystko ucieszyła mnie śmierć Any Lucii bo strasznie mnie zdenerwowała zabijając Shannon - jedną z moich ulubionych postaci..
Z osób w tej ankiecie to głosuję na Sun, bo jak dla mnie ona na wyspie tylko jest i nic więcej. Jin się przydał nie raz i go lubię (między innymi za Jackie Chana w walce z Mikhail'em). Ana Lucia hm ta postać miała ogromny potencjał i z niej można było jeszcze wiele "wykrzesać", podobnie jak Eko (choć nie w tym stopniu co on), ale skoro ją uśmiercono to trudno. Brakuje na ankiecie dwóch osób, które są zbędne jak: Bernard (którego nie lubię, nie wiem czemu, nie przypadł mi do gustu) i Rose (chociaż ona jeszcze ujdzie).
_________________ Ten wie, tamten wie, tylko ja nie wiem,
może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie.
Ludzie spoglądają na mnie z boku..
wielu myśli, że.. wielu mówi..słyszę..
Nic się nie zmienia ludziom w głowach się przewraca.
Spoko, ja dobrze wiem kim jestem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum