Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 18 Dołączył: 24 Lut 2006 Posty: 49 Skąd: Między LA i Sydney
Wysłany: 2006-02-26, 21:14 Kogo wywalić?
Jak myślicie? Który z bohaterów LOSTa jest najmniej potrzebny? Który według Was psuje cały serial? Bez którego możnaby się obejść? Głosujcie i piszcie dlaczego.
To są główne postacie. Jeśli ktoś wybrał postać której nie ma w ankiecie, po prostu piszcie nowe propozycje w postach.
PS. Nie wiem czy istnieje taki temat więc jeśli tak to sorki
_________________ - Joke, dude.
- I'm not really in a mood, Hurley.
- Really? Wow. Usually you're, like, Mr. Ha Ha
Ostatnio zmieniony przez Velkan 2006-02-26, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
jak dla mnie to nie ma takiej postaci bo każda raczej coś wnosi.. po to tam jest... ale jak już to może....(Boone już i tak nie ma i Shannon ).... naprawde nie wiem...
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-02-26, 21:26
hmmm....moim zdaniem nikt nie psuje tego serialu...i ze każdy jest w jakims stopniu potrzebny....hmm...naprawde nie wiem...moze dałoby się obejść bez Jina...hmm...ale kto by im wtedy ryby łowił? hehe... no i w sumie tak zabardzo pozyteczni nie są ta murzynka nie pamietam jak sie ona tam zwie...i jej mąż...
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2006-02-26, 21:28
Ups, sam zapomniałem zagłosować No cóż... wybrałem Ane Lucie, bo:
1. Wyszło mi tak na zasadzie eliminacji.
2. Gdyby nie ona, nie zginęłaby Shannon, a Sayid nie byłby smutny.
To moje zdanie. Czekam na Wasze
PS.Wiem że każdy coś wnosi i jest potrzebny ale zapytałem kto NAJMNIEJ. I nie mówię o pożyteczności tylko dla rozbitków ale także dla "napędu" całego serialu. To tyle.
Pozdrawiam
_________________ - Joke, dude.
- I'm not really in a mood, Hurley.
- Really? Wow. Usually you're, like, Mr. Ha Ha
Ja tez zagłosowałem na Lucie. Reszta to postacie stosunkowo ważne i dosyć barwne (jedne mniej drugie bardziej). Mnie dla przykładu wkurza ostatnio Michael,ale w pierwszym sezonie był calkiem ważną postacią, a w drugiej jak widać szuka ciągle Walta tak więc jego nie dałoby się wyrzucić z serialu.
Niby Ana taka nielubiana i wogole, ale poc os w tym serialu jest. Nawet producenci mowili, ze jej nie zwolnia. Widocznie jesczze cos "pokaze", a ja nie glosowalam, bo uwazam, ze nawet ona jest w serialu potrzebna
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
ja wywalilabym oczywiscie tego kto mnie najbardziej denerwuje wizualnie czyli Anne Co do charatektu poszczegolnych postaci to nie mam zadnych uwag ale to w jaki sposob Anna mowi (to dziwne wykrzywianie ust) strasznie mnie drazni
Heh, dlaczego większosć z Was chce Anę wywalić. Nie rozumiem Gdyby nie ona ogonowców goodwin by załatwił. no Eko by pewnie przetrwał Nie mniej jednak dzieki Anie zostało ich co nie co, a Goodwin gryzie glebę. Dzieki temu mogli trafić do grupy doktorka i dowiedzieć się więcej. Każdy rozumny co kolwiek rozumiejacy człek pojmie, ze smierc Shannona to był wypadek na skutek paranoi panującej w grupie Any.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Ja bym nikogo nie wywaliła.Każdy na wyspie się ze sobą "zgrywa"i dobrze jest na to patrzeć.
Najmądrzejszy post w tym dziale chyba (nie wiem, bo wszytkich postów nie czytałem), ale jeśli trzeba kogoś wywalić to ja bym wywalił Sun, bo generalnie dużo na wyspie nie robi, poza grządką
Ja zagłosowałam na Ane L.
Wiem, ze to barwna postać i wiele jeszcze wniesie do serialu.. ale po prostu mnie drażni.. nie potrafie zniesc tej osoby..
Swoja droga... ta rola.. została naprawde niezle napisana.. zauwazcie ile rozmow rozpetalo się wokol jej osoby.. to jest coś .. stworzyc takie zainteresowanie.. ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum