A niby po co reżyserzy mieliby uśmiercać Aarona ? Nie widze w tym sensu, ani powodu. Jak już to raczej jest możliwość, że Inni go porwią w co i tak wątpie. Czy Walt zginie ? Raczej nie...podpisał kontrakt na III sezon, a gdyby faktycznie miałby zginąć to raczej stałoby się to w ostatnim odcinku II sezonu.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Ja myślałem też o Charlie'm. Ostatnimi odcinkami II sezonu nie wnosił nic do filmu. Do akcji z Eko w bunkrze, też był tylko podpięty, żeby po prostu był. Że jeszcze coś się wokół niego dzieje. Jego retrospekcje też nie były już takie ciekawe jak innych. Nie chciałbym żeby Charlie zginął, ale ostatnio mało wnosi do filmu. To jest tylko moje myślenie. Tak tylko myślę.
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 4 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2006-08-24, 14:12
Wątpie że Jack,Kate,Sawyer czy Hugo zostali by usmierceni w III sezonie serialu.
Produkcja jest robiona pod fanów serialu a ci wyżej wymienieni są postaciami chyba najbardziej popularnymi i lubianymi przez widzów serialu. Jeżeli miałbym typować z kim się pożegnamy w nowej serii "Zagubionych" to myslę że zginie Charlie. Wiemy już o nim dość dużo i nie wprowadza swoją osobą dużo do serialu, scenarzyści chyba już zbytnio nie wiedzą co z jego postacią robić dalej... Zastanawia mnie też czy nie usmiercą postaci Saida.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-31, 18:55
Również uważam że scenarzyści mogą w III Sezonie zabić Charliego, jest taka możliwość że może on zginąć podobnie jak może zginąć kto inny.
Może zabiją Locka... nie byłoby mi jego żal. Wręcz przeciwnie. Przynajmniej osoby wartościowe jak Charlie,Said czy Mr Eko pozostałyby w serialu. Wiemy o łysym juz dużo i ostatnio potrafi być nudny do tego wszytsko robi po swojemu nie licząc się z innymi. Działa mi na nerwy ...
Nie wiem dlaczego nikt z was nie wymienił Jin'a. On jest taką podrzędną osobą, nie ma dużego znaczenia w serialu i ma rodzinę na wyspie (Sun). Myślę, że właśnie on umrze/zginie w trzecim sezonie. Będzie miał go kto opłakiwać, a chyba o to chodzi. Obstawiam też, że umrze/zginie Bernard (z tych samych powodów co Jin) + jest nową postacią w serialu, a jak na razie dwie z czterch nowych osób zgnęły.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Moim zdaniem Michael nie zginie. Myślę nad Sawyerem, choć go lubię to się zastanawiam czy to może on? Niee. A dlaczego ma ktoś jeszce zginąć? Jest tak powiedziane? Jak już coś to może ta psycholożka
Wysłany: 2006-10-29, 16:51
Mi się wydaje, że zginie Sawyer, Rose i Bernard.Rose ma raka i choroba może powrócić a Bernard może nie wytrzymać bez Rose.Sawyer nie wiem czemu ale tak mi się jakoś wydaje że zginie.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-10-29, 19:55
pablo5556 napisał/a:
Rose ma raka i choroba może powrócić a Bernard może nie wytrzymać bez Rose
Takie same szanse na powrót raka u Rose jak i na utratę władzy w nogach przez Locke'a, bo przynajmniej mnie zdaje się, że powody "ozdrowienia" były takie same.
Poza tym, Rose i Bernard nie wydają mi się znaczącymi postaciami na wyspie, więc przeczuwam ze się ostaną.
Kiedyś w wywiadzie Naveen Andrews (Sayid) mówił, że sam obawia się o postać Irakijczyka, bo twórcy są bardzo tajemniczy, ale to było chyba przed nagraniem 2x20 (Ci co widzieli wiedzą o co chodzi, reszcie nie chcę psuć elementu zaskoczenia).
Wysłany: 2006-10-29, 22:55
Nina napisał/a:
Takie same szanse na powrót raka u Rose jak i na utratę władzy w nogach przez Locke'a, bo przynajmniej mnie zdaje się, że powody "ozdrowienia" były takie same.
Tylko że jak ma się raka to się umiera, a Lock bez władzy w nogach może żyć.Lock może już nie chodzić, ale przez to nie umrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum