I poza tym ma kontrakt na III sezon. Nie zdziwilbym sie jesli zgnial by maz Rose, mozliwe jest takze ze w nastepnym odcinku odejdzie Sun choc tego byn nie chcial , jesli Walt by zginal Michael chyba popelnil by samobujstwo, no i nie jestem pewinen co bedzie z Wincentem
To tak...
-Aaron: napewno nie (ten jasnowidz mowil ze Claire musi go wychowac)
-Claire: musi wychowac Aarona
-Sawyer: raczej nie zbyt duzo razy dostal kopa aby zginac
Na pewno zgine Anna-Lucia ( czy jakoś tak to się pisze ) Została aresztowana za nielegalne posiadanie broni ( tak słyszałam)
Boon też zginą dlatego że zostła aresztowany (za posiadanie narkotyków)
Ja tam nic nie mam do tej Anny, jak dla mnie mogła by jeszcze pożyć
Pisze się: Ana Lucia. To tak na przyszłość. Pozdro Sayid
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-02-05, 12:31
eeee....a moim zdaniem szkoda ze ja chca usmiercic....w serialu jest bardzo wyrazista postacia....na pewno wiele by wniosła (chociaz juz troche namieszala).....mam nadzieje ze jeszcze zmienia zdanie.......
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
A moim zdaniem hmm nie powinno więcej osób ginąć. w 11 odcinku ten brodacz mówi że rozbitkowie żyją na ICH wyspie tylko dlatego że im na to pozwalają. A jeśli im już pozwalają to nie zmienią chyba zdania i z powodu Others nikt nie zginie... ewentualnie potwór moze kogos walnąc drzewem w łeb ostatnia możliwosc z Others że Michael sie na nich rzuci z furią zeby odzyskac Walta i beda musieli go powstrzymac... A czy rozbitek zabije rozbitka to nie mam pojęcia bo tego to nie wiadomo. może ktos zginie tak jak Boone. a moje typy hmm Jin i Sun raczej nie za bardzo sie przyzwyczailismy w moim odczuciu bardzo sympatyczne postacie (a moze dlatego ich usmierca:cry:) Z głownych bohaterow nie wydaje mi sie oni zarabiaja kupe forsy i dostaja podwyzki wiec chyba nie zakoncza wspolpracy... Mysle ze moze zginac Locke on calkowicie ufa wyspie a to go moze zgubic on wiezy ze jesli zrobi wszystko co mu sie wydaje ze wyspa karze to dostanie nagrode itd. Ale z tego samego powodu moze tez nie ginąć bo "wyspa" to doceni walt nie zginie bo opiekuja sie nim Others a oni sa dobrzy dla dzieci i tych co porwali. Ogólnie nie wydaje mi sie zeby w najblizszym czasie ktos mial ginąć.
Pozdro
Mi się wydaje że ją uśmiercą...skoro sprawia im taaakie problemy to po co się męczyć.
A jeżeli chcieliby nas powkurzać to napewno nie swoim kosztem-nerwami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum