kto jest blisko Locka ten ginie to musiałby zginąć każdy na wyspie łaącznie z innymi.
Dokladnie
Charlie zosta wydalony z grupy, to jak zginie ani nikt nie bedzie rozpaczal, ani za nim plakal = wiec moze go nie usmierca, bo nie ma po co? W koncu nikt go nie lubi na wyspie, tak samo jak Sawyer'a, ale jakby Sawyer zginal to bylaby tragedia, nie?
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Wydaje mi sie ze zginie Lock i to z ręki Charliego.
Kie napisał/a:
Na pewno zgine Anna-Lucia ( czy jakoś tak to się pisze ) Została aresztowana za nielegalne posiadanie broni ( tak słyszałam)
Boon też zginą dlatego że zostła aresztowany (za posiadanie narkotyków)
Ja tam nic nie mam do tej Anny, jak dla mnie mogła by jeszcze pożyć
Wątpie aby Lock zginął, a już z ręki Charliego to mało prawdopodobne. Ale kto wie, wszystko może się zdarzyć. Według mnie bardziej prawdopodobne będzie to ,że Charlie zginie, a mordercą będzie właśnie Lock.
_________________ MOJE UZALEŻNIENIE = LOST !! MOJA MIŁOŚĆ = LOST !! MOJE SZCZEŚĆIE = LOST !! ... MOJE ŻYCIE = LoSssT
LOL. charlie byl pozytywna postacia to go wszyscy lubili, teraz scenarzysci cos zmieniaja i juz nikt go nie lubi. dziwni jestescie. ale to wasze zdania i juz. a tak na marginesie to charli chce dobrze i ma wizje, tylko nie umie ich odczytac. i nie ma dobrego kumpla z ktorym moglby pogadac. stad jest taki zamotany.
a Lock sie zmienil kiedys bezinteresownie pomagal wszystkim, a teraz wybiera osoby ktorym pomoze i duzo uzaleznia od tego jakie bedzie mial korzysci z tego...
a zeby nie odbiegac od tematu zginac powinna Ann-Lucia, bo jej poprostu nie lubie...
a ja bym chciał zeby zginąl charlie bo mnie wnerwia a ana lucia nie bo one do wszystkiego jest zdolna(więc nawet mogłaby zabic jacka jakby sie pokócili) i oby nie zginol sawyer, jack ,kate,locke.sayid,vincent.jim,hurley,mr.eko
Ja wiem że zginie Shannon (nie lubiłem jej) i zginie Ana Lucia. Chcą ją uśmiercić bo każdego na planie wkurza (też jej nie lubie, bo ma głupi charakter). Słyszałem, że mają przerzyć tylkjo ci co siedzieli na miejscach 4, 8, 15, 16, 23, 42. Sam chcę żecy przerzyli: Kate, Charlie, John, Jack, mr Eko i Hurley.
Jakby to z tymi miejscami się sprawdziło, to kto by przeżył ?? Wiecie może ?! Ja wiem tylko że Jack siedział na miejscu 23(litery nie pamiętam). Ja tam Charliego nigdy nie lubiłem, nie przepadałem za nim poprostu. Może dlatego ,że Ćpun ?? Sam nie wiem.
_________________ MOJE UZALEŻNIENIE = LOST !! MOJA MIŁOŚĆ = LOST !! MOJE SZCZEŚĆIE = LOST !! ... MOJE ŻYCIE = LoSssT
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-13, 17:52
Dawid-Lost napisał/a:
Jakby to z tymi miejscami się sprawdziło, to kto by przeżył ?? Wiecie może ?! Ja wiem tylko że Jack siedział na miejscu 23(litery nie pamiętam). Ja tam Charliego nigdy nie lubiłem, nie przepadałem za nim poprostu. Może dlatego ,że Ćpun ?? Sam nie wiem.
Ja tam lubię charliego i jeśli nie przeżyje to nie będe oglądać tego serialu! Ja myślę że zginie lock albo aron :-p
A może osoby które siedziały na tych miejscach zginą???
[SPOILER dla tych co nie widzeli od 6. odcinka 2. sezonu]
W końcu podobno Ana Lucię chcą uśmiercić(miejsce 42), a w flashbackach widzieliśmy że Boone z Shannon siedzieli razem(może miejca 15 i 16???)
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-14, 14:18
---Boone--- napisał/a:
A może osoby które siedziały na tych miejscach zginą???
[SPOILER dla tych co nie widzeli od 6. odcinka 2. sezonu]
W końcu podobno Ana Lucię chcą uśmiercić(miejsce 42), a w flashbackach widzieliśmy że Boone z Shannon siedzieli razem(może miejca 15 i 16???)
takto jack też by zginą , przecież siedział, o ile pamientam, na miejscu 23
a przecież on jest jednym z tych bohaterów 1planowych.
Powinni Huga uśmiercić ale nikogo wiecej A jezeli miałabym wybierać to stawiam na Bernarda lub Rose ale inni nie mogą!!! ;( a co z miłością Jack'a i Kate? LOL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum