zakladam ten temat bo chce wiedziec jak myslicie kto zginie moze wszyscy pod koniec itp mozecie tez podawac postacie byle bylo to zwiazane ze smiercią bohatera lub bohaterow
//No...nie ma jak to Słownik Poprawnej Polszczyzny
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-02-01, 16:07
A mi się wydaje, że powinien zginąć ktoś z dwójki : Jack - Sawyer, ze wskazaniem na tego drugiego. Obaj kręcą się wokół Kate, a motyw tragicznie zakończonej miłości mi jak najbardziej pasuje do tego serialu...
Chyba żartujesz! To nie film romantyczny typu "Romeo...". Wg. mnie zginie ktoś z nich(Sun, Jin, Michael) Stawiam najbardziej na osttniego czylli Michaela...Tak mi sie jakoś dziwnie zdaje...
_________________ Write: 4, 8, 15, 16, 23, 42
Now click the [EXECUTE]
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-02-01, 18:09
Sly napisał/a:
Chyba żartujesz! To nie film romantyczny typu "Romeo...".
Ale ma wywoływać emocje... Fajnie by było jakby wszyscy dożyli do końca, ale jak już ktoś ma zginąć, to ma to poruszyć widza... Nie mówie, że ktoś inny nie kopnie w kalendarz, ale śmierć jednego z najbardziej znaczących aktorów tego serialu będzie bardzo dużym przeżyciem dla widzów...
Szczerze to nie mam własnego pretendenta, ale raczej powinniśmy się spodziwać morderstwa i to takiego z zimną krwią... tzn. inni pewnie zabiją kogoś ważnego dla urozmaicenia i udramatycznienia serialu.
-Jack odpada, bo to zbyt ważna postać i lekarz.
-Sawyer mógłby zginąć dla rozwiąania rywalizacji o Kate, ale jest zbyt lubiany, a Jack odpuścił trochę od Kate.
-Michael musiałby wtedy osierocić Walta (bardzo smutne )
-Sun - nawet możliwe
-Hurlay - całkowicie odpada
-Walt - napewno nie
-Jin - także możliwe
Powinniśmy sprawdzić kto ma przedłyużoną umowę na III sezon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum