Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Kto nie jest mordercą?
Autor Wiadomość
Kie 

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-29, 09:43   

ilonka13 napisał/a:
Sądze, że nazwanie tych osób mordercami jest przesadą. Zabijali, bo mieli jakiś konkretny powód.
Kate-wysadziła ojca w powietrze, żeby matce żyło się lępiej
Ana Lucia zabiła Shannon-przez przypadek, a tamtych 2 innych zabiła bo ich napadli
Mr.Eko zabił 2 innych, ale takze dlatego ze na nich napadli
Charlie zastrzelił Ethana, bo ten porwał Claire i jest samego
Sawyer chciał zabić tego gościa z zemsty, że zniszczył jego rodzinę
Co do Hurleya to on niby przynosi pecha, ale nie mozna go nazwać zabójcą
:cool:

:shock:
HAHAHAHAHA dobre. Jak ktoś ma powód do zabicia to nie jest mordercą. Gratuluje, nie ma co.....Chyba powinnam zabić mojego sąsiada i wysadzić jego dom bo przez że postawił sobie murowany płot nie mogę chodzić moją ulubioną dróżką! Powinnam zabić babkę od matmy bo postawiła mi dwie jedynki! Pana od fizyki tez mogę zabić z tego samego powodu. Powinnam zabić mojego brata bo przez niego nie mogłam wczoraj iść na imprezę! No i oczywiście powinnam zabić gostka który budował mi dach bo teraz ten dach przecieka! Jeszcze dużo ludzi mogłabym zabić.....no co przecież mam powód! Więc uważajcie na seryjną zabójczynię... Strzeżcie się! Znajdę jakiś powód żeby was wszystkich pozabijać! BBUUAAHAHAHAHA! :twisted: gimnazjum...........
Dobra nk.
A co do Mr. Eko to pewnie że jest mordercą! Był handlarzem prochów więc jestem pewna że zabił znacznie więcej ludzi niż było pokazane(chociażby tych dwóch gostków z którymi handlował)

..::MaJkA::.. 

Wysłany: 2006-10-29, 10:30   

Kie napisał/a:
HAHAHAHAHA dobre. Jak ktoś ma powód do zabicia to nie jest mordercą. Gratuluje, nie ma co.....

:cfaniak:

hehe Kie masz racje to ja powybijam wszystkich nauczycieli, siostre, rodzicow gdy mnie wkurza, mojego eks, sasiadke bo mi zalala sufit, babcie bo zapomniala o moich urodzinach... :mrgreen: ale bede miala zabawe... :roll: :neutral:

ollka 

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-29, 15:18   

Faktycznie coś w tym jest ..........:)

Kie 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-29, 17:15   

..::MaJkA::.. napisał/a:
to ja powybijam wszystkich nauczycieli, siostre, rodzicow gdy mnie wkurza, mojego eks,

Hehe dobrze, że mi przypomniałaś o eks... :mrgreen: ...zapomniałabym i mógłby sobie żyć w spokoju! HA, nie ma tak dobrze kochany, o nie! Zadzwonić i ostrzec go żeby liczył dni i godziny swojego życia? eeee chyba nie....dopadnę go z zaskoczenia! :mrgreen:
ale offfff :lol:

Ethan 

Wysłany: 2006-10-29, 17:56   

NIe chodzi o to czy ktoś jest mordercą czy zabójca tylko o sam fakt spowodowania czyjejś śmierci. Chodzi mi o to, że prawie każdy bohater ma w 'pewnym' sensie kogoś na sumieniu.

ilonka13 
Zagubiona w świecie

Wysłany: 2006-11-18, 10:40   

PH3N-x napisał/a:
ilonka13 napisał/a:
Sądze, że nazwanie tych osób mordercami jest przesadą. Zabijali, bo mieli jakiś konkretny powód.
Kate-wysadziła ojca w powietrze, żeby matce żyło się lępiej
Ana Lucia zabiła Shannon-przez przypadek, a tamtych 2 innych zabiła bo ich napadli
Mr.Eko zabił 2 innych, ale takze dlatego ze na nich napadli
Charlie zastrzelił Ethana, bo ten porwał Claire i jest samego
Sawyer chciał zabić tego gościa z zemsty, że zniszczył jego rodzinę
Co do Hurleya to on niby przynosi pecha, ale nie mozna go nazwać zabójcą
:cool:

HAHAHA czyli jak zabije kogoś z zemsty to nie będe mordercą ? Hahahah a kim będe wtedy ? Ofiarą może ? A jak jakiś małolat napada na babcie i ją zabija to przecież też ma konkretny powód, chciał ją okraść. Czyli według twego rozumowania to ktokolwiek by nie zabił to nie będzie mordercą, bo miał powód. Nie no szacuneczek.

Nie chodzi mi o to. Napisałam tak ponieważ oni tak naprawde nie są złymi ludźmi, przynajmniej wg. mnie. Dla mnie morderca to osoba która zabija bez żadnej przyczyny, bez żadnego konkretnego powodu, dla zabawy. Oni chyba nie zabijali dlatego. Wiem ze to ich nie upoważnia do popełnienia takiej zbrodni ale nazwanie kogokolwiek z nich mordercą jest przesadą.

El Jacko 

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-18, 12:00   

ilonka13 napisał/a:
nazwanie kogokolwiek z nich mordercą jest przesadą.

Więc według Ciebie Eko nie jest mordercą??Albo Ana Lucia jak zabiła tego gościa, który do niej strzelał, albo Charlie gdy zabił Ethana??Może to jest zabójstwo, ale czym się różni od morderstwa??W końcu nie musieli zabić tych ludzi, ale to zrobili.

pablo5556

ilonka13 
Zagubiona w świecie

Wysłany: 2006-11-18, 16:11   

Dobra...macie racje..przekonaliście mnie choc nie w 100% Oni zabijali i nie pochwalam, ale myśle ze MORDERCA to zbyt mocne Słowo-to tyle z mojej strony

Odpowiedz do tematu