Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Który sezon najlepszy

Który sezon według was jest najlepszy:
Pierwszy
54%
 54%  [ 33 ]
Drugi
21%
 21%  [ 13 ]
Trzeci(minisezon)
24%
 24%  [ 15 ]
Głosowań: 61
Wszystkich Głosów: 61

Autor Wiadomość
GosiaK 
Live for rock!

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-02-28, 16:35   

Czy ja wiem ,najbardziej podobał mi się 2 sezon - dużo o bunkrach ,było parę odpowiedzi na zagadki z 1 serii ,do tego jeszcze porwanie .Zgadzam się z MG - 2 sezon był bardziej sensacyjny i mi to odpowiada .

Co do napisanego przez up1orka postu to nie byłbym taka krytyczna ,ale każdy ma inny gust .

Kuba 

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-02-28, 23:05   

Ja jednego nie potrafie wybrać bo każdy miał w sobie coś fajnego, ale najbardziej mi się chyba podoba atmosfera w III sezonie, ze względu na Othersów itd. chociaż się taka bajka troche robi ale sezon się dopiero rozkręca więc nie ma co się smucic :razz:

zmien 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2007-03-01, 15:16   

Pierwszy wymiatał. Do tej pory czasami oglądam niektóre odcinki i zwracam uwagę na szczegóły. Drugi był niezły ale już sporo stracił w stosunku do pierwszego. Trzeci natomiast oglądam tylko dlatego, że jest tam Juliet ;) i chcę wiedzieć jak się skończy.

olunia 

Wysłany: 2007-05-29, 08:15   

Według mnie najlepszy był trzeci sezon chociaż pierwszy tez niczego sobie. Drugi natomiast niezbyt przypadł mi do gustu...

damian_ep11 
ZNAWCA Lost!
Westside

Wysłany: 2007-05-29, 08:46   

Oglądając I sezon z przypadku ( wziąłem nie to DVD od kumpla bo płytek nie podpisał), nie miałem zamiaru oglądać więcej niż 4/5 odcinków, ale... Kiedy zobaczyłem jak się drzewka przewracają, jakoś musiałem się dowiedzieć co to było, miałem nadzieję na King Konga lub coś w tym stylu. Obejrzałem jeszcze kilka odcinków i się kurczę zakochałem w tym serialu. Nałogowo zacząłem ściągać i się opłacało.
Natomiast 2 sezon ewidentnie mnie zastanawiał (szczególnie początek), Potem było lekkie rozczarowanie i ostatecznie nie najgorszy. I tak jak w I sezonie końcówka wymiata i nie mogę się III doczekać.
Minisezon III sezonu to katastrofa po prostu. Odcinki jakieś takie mdłe nic szczególnego nie wniosły i naprawdę mi się nie podobały. Potem ta przerwa czekając na 7 epizod też mnie zdenerwowała, ale... było na co czekać. Od 7 odcinka do 23 III sezon był świetny i jeśli taki byłby od początku to byłby na 1 miejscu, a tak I sezon jak dla mnie "położył na łopadki" inne sezony jak narazie :D
wielu myśli, że.. wielu mówi..słyszę..
Nic się nie zmienia ludziom w głowach się przewraca.
Spoko, ja dobrze wiem kim jestem.

mr.OTHER 
ZNAWCA Lost!
Native

Wysłany: 2007-05-30, 19:32   

III sezon jednak dogonił I. II niech się schowa choć taki Lockdown był świetny. Chyba jedyny super ep (no, jeszcze kluczyk) tamtego spapranego sezonu.

I sezon-mało z niego pamiętam. Kiedy to sie oglądało w TVP... końcówka denerwująca-tyle afery z włazem a tu trzeba na II serię czekać :evil:

II sezon-Ekstremalny początek, Jin krzyczy OTHERS, OTHERS, nagle wyłazi jakiś olbrzymi murzyn z pałą, następnie akcja z Aną w dole, ekstra. Nagle okazuje się, że to "ogonowcy", stacja nafaszerowana komputerami. Takie odczucie- "to po co ten I sezon skoro wyspa jest wielkim komputerowym centrum". Lockdown, kluczyk i nic więcej od chyba 6 odcinka to za mało.

III sezon-mini klapa na całego. Takie nijakie, nic się nie dzieje, żadnego zwrotu akcji. 7 ep hmm.... za dużo trailerów :P 8 dziwny (początkowe zdanie bo jednak serial na tym zyskał), 9 klapa. Połowa sezonu zmarnowana. I nagle takie lekkie przejście, luzacki 10 i... po prostu zonk. 11-13 na najwyższym poziomie (13 to w ogóle MAJSTERSZTYK!), 14 wypełniacz, 15-18 znów wymiatają, 19, 20 wręcz przerażające, 21 przygotowanie i... finał. Niesamowita akcja, świetny Ben i EKSTRA Futurospekcje.

Juventino 

Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2007-05-31, 19:37   

Pierwszy sezon był najlepszy nie podważanie, nie wiem czy ktos z was też?ale ja oglądając niektóre (nowsze :-? ) odcinki miałem wrażenie że oglądam po prostu przeciętny serial przygodowy w telewizji

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2007-08-07, 14:49   

Ciężko odpowiedzieć, ale chyba jednak III sezon był najlepszy ( chodzi mi o całość a nie mini-serie )

I sezon - mało z niego pamiętam. Naprawde mnie wciągnął i z zaciekawieniem śledziłem losy rozbitków. Motyw z liczbami mną wstrząsnął. Kolejnym przełomowym, poprostu super motywem było odnalezienie włazu. Motyw z Rousseau. A potem samolot Yemiego...
Przewracające się drzewa zaraz na początku... Śmierć Boone'a i narodziny Aarona... No i oczywiście najlepsza rzecz w I sezonie czyli... Locke. To było coś, Locke wierzący w moc wyspy itp. Niestety nie pamiętam zbytnio epizodów dlatego pod tym względem nie moge porównać.

II sezon - Ileż to się czekało, żeby dowiedzieć się co jest w tym bunkrze. Motyw z Desmondem w bunkrze poprostu niszczył !! Coś niesamowitego. Świetny początek sezonu. Potem troche się dłużyła ta akcja w bunkrze, bo bodajże trwało to z 3 odcinki.
Ogólnie sezon na poziomie I.
Miażdżące epizody: 1, 17, 21 , 22 , 23/24
Najsłabszym był 19...

III sezon - zdecydowanie najlepszy. Podobnie jak drugi sezon zaczyna się bardzo dobrze. Widok z wioski Othersów i ten rozpadający się samolot to coś niesamowitego. Choć mini-sezon lekko mnie zawiódł to jednak później robi się coraz lepiej.
Miażdżące epizody: 1, 8, 13, 19, 20, 22/23
poza tym były jeszcze świetne 10, 4, 5, 11, 12, 15, 16, 21...
Najsłabszy był odcinek 9...
Super sezon. Nowe zagadki, poznaliśmy przeszłość Dharmy, Locke znowu taki jak w I sezonie, super wątek z wizjami Desmonda, walka inni vs rozbitkowie.. itp.
Zdecydowanie całościowo wygrywa III sezon.

pit 
Inicjatywa Dharma

Wysłany: 2007-08-16, 16:20   

Zdecydowanie najlepszy był sezon 3! Dowiedzieliśmy się wiele o Innych a tego brakowało w poprzednich sezonach. Na drugie miejsce zasługuje sezon 2 który wyprzedza sezon 1 dzięki bunkrowi i jego wielkiemu wybuchowi na koniec! :mrgreen: Mam nadzieje, że sezon 4 będzie jeszcze lepszy. :ok:

Odpowiedz do tematu