Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-08, 12:42
Matashow napisał/a:
Właśnie wróciłem z centrum i widziałem Desmonda !! ...
Hehe, dobre Szczerze współczuję temu facetowi jak więcej fanów serialu dopatrzy się podobieństwa do Desmonda, i zaczną się za nim kręcić i robić mu fotki
Hehe, dobre Szczerze współczuję temu facetowi jak więcej fanów serialu dopatrzy się podobieństwa do Desmonda, i zaczną się za nim kręcić i robić mu fotki
Po tym jak go śledziłem przez 5 minut i gadałem "Are u Him?", to może pomyśli, że coś z nim nie tak i zmieni image P
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Hehe, albo przyjdzie powie "4, 8...42" i mnie zabije
Najciekawszy byłby motyw gdyby wtedy jak powiedziałem tak dla żartu "Are You him?", a on nieodpowiedziałby, potem na rozstaju naszych dróg powiedziałby "See You in another Live, brother" =) Ogólnie super doświadczenie, spotkanie Desmonda. Polecam każdemu =)
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Ja wczoraj byłam na mieście z mamą i widziałam dziewczynę podobną do Shannon... Blond włosy, podobna twarz.... Zadowolona za bardzo nie byla.. (Czyli tak jak maruda_Shannon )
No to do Shannon chyba nikt nie jest tak podobny charakterem jak moja siostra...normalnie te same teksty, ten sam widok czubka własnego nosa, te same rozczulanie się nad swoimi paznokciami itd.
Hehe, albo przyjdzie powie "4, 8...42" i mnie zabije
Najciekawszy byłby motyw gdyby wtedy jak powiedziałem tak dla żartu "Are You him?", a on nieodpowiedziałby, potem na rozstaju naszych dróg powiedziałby "See You in another Live, brother" =) Ogólnie super doświadczenie, spotkanie Desmonda. Polecam każdemu =)
Heh, fajnie miałe Może Desmond, Ecko i Locke właśnie w Polsce się ukrywają , może tutaj z bunkra doszli?:D Ja spotkałem gościa, który tak jak Jin wyglądał heh są podobieństwa, choćby z wyrazu twarzy
A ja to bym chcial miec kolezanke podobna do Shannon(ale tylko z wygladu )A tak to znam takiego kolesia co chodzil ze mna do klasy i byl identyczny jak Hurley,ale scial wlosy i ma krotkie A poza tym to nie kojaze nikogo podobnego,chyba ze taki u nas w szpitalu jest lekarz-murzyn(nieco do Michela podobny)
Guys, ja mam nawet zdjęcia. Pracował w barze we Włoszech i po prostu wykapany Boone. Nawet mniej pedałkowaty
Trochę kiepsko widać bo głupio mu było z fleszem robić:
A tu się zorientował że mu zdjęcia robię
Guys, ja mam nawet zdjęcia. Pracował w barze we Włoszech i po prostu wykapany Boone. Nawet mniej pedałkowaty
Trochę kiepsko widać bo głupio mu było z fleszem robić:
Obrazek
A tu się zorientował że mu zdjęcia robię Obrazek
Co myślicie?
aha! rzeczywiście bardzo podobny , ja teraz widziałem gościa jak Sayid, na lotnisku
Jak wczoraj wracałam zatłoczonym pociągiem z Krakowa na siedzeniu naprzeciwko usiadł Hugo z obciętymi włosami!! Identyczna twarz, każdy szczegół, ale włosy miał lekko brązowe i nieelegancko obcięte na krótko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum