Byłam na obozie i w mojej grupie była dziewczyna bardzo podobna do Shannon. Wysoka, szczupła, miała blond włosy i z twarzy też była podobna do Maggie Grace (potwierdziły to moje koleżanki, które też oglądają "Zagubionych). Ta dziewczyna często też zachowywała się jak Shannon (chyba nie muszę opisywać jak ).
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-30, 20:25
A ja nigdzie nie widziałam kogoś kto wygląda jak z zagubionych
Ale nie wyobrażam sobie patrzec na każdej lekcji na nauczycielkę, która wygląda jak z zagubionych i myśleć o serialu...Jak bardzo chcę juz wrócić do domu i obejRZeć kolejny odcinek....
PS. Ale z jednej strony macie farta jak wasze nauczycielki wyglądają jak Kate czy Shannon, ja tak nie mam...
Popatrz pare postów wcześniej, to znajdziesz kto jest podobny do Hurleya.. A ja w przeciwieństwie do WiErNejFaNkI chciałabym znać kogoś podobnego do postaci z Zagubionych.. Ale niestety nie znam..
tak sobie czytam ten topic i dopisze od siebie: Niech ktos z fanów pilki noznej mi powie, że Jack nie przypomina Mauro Cantor (Wisła Kraków) pozdrawiam
Do mnie do budy chodzi Hurley, jak w morde strzlił. Jak beda zdjecia klasowe to zapodam wam link bo koleś mnie przeraża, dosłownie. Nawet ma identyczną brode i fryzure!! A co do Sawyera: wiele ludzi twierdzi że mam jego charakter, nie wiem czy tak jest, wole nie wnikać w temat, że tak powiem.
_________________ Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna pay
Mówiąc tylko o podobieństwie, jeśli chodzi o wygląd...
Moja znajoma przypomina Claire.
Moja bliska koleżanka niewiarygodnie przypomina mi Kate (identyczne rysy twarzy, te piegi, spojrzenie, figura czy włosy (tylko że moja koleżanka ma dłuższe i jest niższa zapewne) ale to tylko moja ocena).
Mój szwagier jest prawie taki sam jak Hurley.
Moja inna koleżanka wygląda jak Shannon w polączeniu z Claire.
Jack przypomina mi mojego bylego partnera.
Z chłopakiem podobnym do Jina chodziłam do podstawówki.
Darzyłam szczerą antypatią (pare lat temu) dziewczynę niemalże identyczną jak Ana-Lucia.
Dziewczynę podobną do Sun często widuję w tramwaju.
Jeden z moich ex łudząco przypomina Sawyer`a.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum