Heh... mam takiego kolegę w klasie, który przypomina mi Sawyer'a !! Co prawda nie po ironii i hasłach, jakie stosuje James, ale jednak coś z niego jest
Nie mówię, że jest taki sam z wyglądu jak bohater Losta.
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
U nasz taka dziewczyna-długie lekko kręcone włosy, brunetka, ładna i przeskakuje, jak ja to mówię, "z kwiatka na kwiatek" ... najdłużej wytrzymała z kimś chyba max miesiąc... Kogo mi przypomina??? Oczywiście KATE!
Kochałam sie kiedyś w chłopaku podobnym do Sawyera zarówno z wyglądu jak i z charakteru. Co prawda mniej z wygladu niż z charakteru no ale
A takich panienek podobnych do Shannon to też znam sporo, zwłaszcza z zachowania są podobne
_________________ "All we need is just a little patience".
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-01-06, 20:13
Znam kilka dziewczyny, które z charakteu pstrasznie sa podobne do Shannon. Ona są nie do wytrzymania. Masakra... a no i jeszcze znam kolesia który jest podobny do Huga, tez nie jest chudy i ma krecone włosy...hehe
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum