Zastanawialiście się kiedyś czy ktoś z waszego otoczenia jest podobny do kogoś z LOST ? . U mnie np. jest taka moja sąsiadka i nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi sięz tąfrancuską Daniel.
Jeszcze mam taką koleżanke w klasie co jest podobna do Shannon xD.
I najlepsze jaja to byłem ostatnio w szpitalu (u alergologa) i przyjmował taki lekarz co normalnie tak podobny był do Jack'a, że mi się aż śmiać chciało. xD.
A z osób z ekranu to ta Simone z " M jak Miłość" to ona prawie wykapana ta francuska Rosseou czy jakoś tak xD.
Teraz wypowiedzcie się w temacie xD.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tak przy okazji to proszę podajcie mi link do 3 odcinka 2 sezonu, ale nie w kawalkach z tego rapid cośtam xD tylko odrazu do avi. Będę bardzo wdzięczny ^^.
Jeśli chodzi o charakter to moja kumpela ostatnio mi powiedziała, ze z zachowania przypominam jej Sawyera(notabene w kazdym teście typu KIM JESTES Z LOSTA wychodzi mi Sawyer).
To nic, że jestem dziewczynką.
To nic, że to pewnie nie był komplement
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-03-06, 21:40
a, przypomnialam sobie, znam takiego jak hurley jasnowlosy, mlodszy od hugo i nawet chudszy. podobieństwo? nie przejmuje sie ze jest gruby, wrecz przeciwnie
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 18 Dołączył: 24 Lut 2006 Posty: 49 Skąd: Między LA i Sydney
Wysłany: 2006-03-07, 13:29
Heh, moja młodsza siostra to wykapana Shannon, a ja musze się z nią użerać jak Boone. ;] Do tego mój wujek to prawie kopia Locke'a. Też zagorzały mysliwy i do tego baaaardzo podobny do niego
_________________ - Joke, dude.
- I'm not really in a mood, Hurley.
- Really? Wow. Usually you're, like, Mr. Ha Ha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum