Skąd się wziął na wyspie kto go wybudował?? Jeśli oglądał ktos z Was II Sezon to powiedcie czy wyjsni sie sprawa nadajnika i francuzki? Tylko nie mowcie co się stanie tylko czy to wsz. sie wyjasni!
Ja niewiem po co tylko to wlanczanie tego kodu co 108 min bo jeszczse niemam tego odcinka wiem ze desmond uciekł to mam... ale po cholere oni ten kod wprowadzają
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
zeby doczekac sie 2 serii to czlowiek musialby czekac do usranej smierci choc nie przecze ze ak sie skonczy juz 2 sezon w abc i w koncu dadza na tvp1 to jak nie bede miec co robic to sobie bede ogladal
_________________ Jeżeli miałbym komuś powierzyć swój los na tej wyspie, tą osobą byłby z pewnością John Locke.
zeby doczekac sie 2 serii to czlowiek musialby czekac do usranej smierci choc nie przecze ze ak sie skonczy juz 2 sezon w abc i w koncu dadza na tvp1 to jak nie bede miec co robic to sobie bede ogladal
hehehe...swieta prawda...ale ostatnio ni ma czasu zebyposiągac 2 sezon..:/
[ Dodano: 2006-01-01, 20:43 ]
kurcze mogliby nie dzielic na sezony:D
wiesz z sezonami jest tak ze jest okreslona liczba odcinkow na ktore sponsorzy dali kaski i trzeba nagrac tyle ile jest jak film odniesie sukces to nagraja kolejne
_________________ Jeżeli miałbym komuś powierzyć swój los na tej wyspie, tą osobą byłby z pewnością John Locke.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum