zagłosowałam na Jack'a i Locke'a, Na Jack'a - bo jest lekarzem (chociaż czasami jest irytujący) i pomaga różnym ludziom. Na Lock'e - nie wiem czemu Sun głównie pierze na tej wyspie
Nie ma kogos takiego jak anioł. Każdy wykonuje czynności jakich się wyuczuł , gdy ktoś inny był lekarzem też by pomagał. Nie można oceniać czy człowiek jest aniołem ,czy nie. Człowiek przez życie zbiera masę, negatywnych, podkreślam negatywnych doświadczeń, rzutujących na niego. Przykładem na to jest cały serial. Właśnie w nim przedstawione jest to co młode osoby jeszcze nie rozumieją, jak np. zmainy nastrojów , nagłe wybuchy. Wszystko ma swoje podstawy w przeżytym życiu. I nigdy nie możesz nazwać kogoś aniołem bo to ,czy tamto. Nie ma aniołów. Tacy ludzie nie istnieją.
Poczytajcie Hobbesa. Z tym ostatnim to już przegiałem
Ja zagłosowałam na Jacka bo jest lekaRZem, pomaga wszystkim i takie tam ...chociaż szkoda, że na ma na tej liście Claire, bo ona z wyglądu strasznie przypomina aniołka ...no i jeszcze Aaron (nie wiem jak to sie pisze) dzieci zawsze wyglądają jak aniołki
// Edit by Mumin
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Jack , cociaż ma trochę ułatwione zadanie ,bo jest lekarzem ,więc ma szanse się wykazywać. Z drugiej strony mógłby powiedzieć ,ze w tych warunkach nie jest w stanie pomagać ludziom( historia z Boone'm) ,a jednak się stara...poza tym jako człowiek jest poukładany ,a ja takich lubię
Nikt nie jest "Aniolem" co pokazuja historie kazdego. Faktycznie Jack najbardziej sie do tego nadaje, ale i on miewa swoje humory. Prawde mowiac po dzisiejszym odcinku, niezlym Aniolem-Ratownikiem jest Bernard
_________________ - I have no idea... He said something about store and pack of cigarettes
A ja zagłosowałem na Locke i Sun. Dzięki temu pierwszemu rozbitkowie mieli co jeść. To on organizował polowania itp. Sun natomiast zna się bardzo dobrze na ziołolecznictwie i zawsze służy radą.
Na Jacka nie zagłosowałem, bo robi on więcej zamieszania niż pożytecznych. Jedynie chwala mu za to, że jest lekarzem (konowałem wprawdzie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum