Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 287 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-01-06, 18:05
Lościku, istnieją, nawet nie aktorzy, ale ludzie, których mijasz w drodze do szkoły (pracy?) itd... Ostatnio spotkałam kolesia który wyglądał typowo jak Locke, ale miał jedną wadę: Był niższy odemnie o conajmniej głowę. Ale aktor Paweł Burczyk jest łudząco podobny do Bena.
Pozdrowienia
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Wysłany: 2007-01-06, 18:21
A co to mało ludzi, którzy dobrze wyglądają nagle bez żadnych szkół aktorskich gra w filmach i serialach ? Więc, w tym akurat bym nie widział zbyt wielkiego problemu, tylko, żeby cała ekipa nie składała się z takich osób.
Wysłany: 2007-01-06, 18:36
W Polsce na pewno by się znaleźli aktorzy podobni do tych z Losta.Ty myślisz, że w naszym kraju jest 50 aktorów tylko??Za każdym razem jak oglądam jakiś polski film to widzę coraz to innych aktorów, którzy grają role epizodyczne.
Już na początku tego tematu gadaliśmy o tym ze można niekiedy na ulicy spotkać sie z osobą podobną niekiedy baaardzo podobną do jakiegoś bohatera z Lost. Dlatego co do obsady to nie byłoby problemu jeśli np. zrobiłoby sie casting. A zdolnych ludzi w Polsce jest na prawde sporo
P.S. Agusia, ile Ty masz wzrostu????
_________________ "All we need is just a little patience".
Wysłany: 2007-01-07, 11:59
Polski Lost...dajcie spokój.
Ja sobie nie wybrażam Losta w którym cały czas słychać polskie przekleństwa.
W ogóle sam polski język nie nadawał by się do filmu. Ale to jest tylko moje zdanie.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Pytałam o Twój wzrost, Agusia bo byłam ciekawa jak mały był ten koleś "prawie jak Locke" Hahaha ja mam 158 cm a mam rocznikowo 16 lat wiec mała nie jesteś A dlaczego nie wiemy co to jest casting? Mnie sie wydaje że wiem, byłam nawet na kilku
Nelth, polski język Ci nie odpowiada?? LITOŚCI!! Co w nim jest nie tak?? Ale co do przekleństw to sie zgadzam, w wielu polskich filmach co chwile słychać przekleństwa i to jest wkurzające. Z tym że w amerykańskich też przeklinają W Lost tez
_________________ "All we need is just a little patience".
moze i daloby sie nakrecic taki polski lost , pod warunkiem ze starczy kasy oczywiscie ale to i tak nie byloby to co prawdziwy lost heh juz sobie wyobrazam te polskie przeklenstwa zrobiono by pewnie z tego jakas telenowele
Wysłany: 2007-01-07, 16:32
Nie to, że polski język mi nie odpowiada...ja po prostu nie wyobrażam sobie zabójczych komentarzy Sawyera, Hurleya, czy też filozoficznych myśli Locka lub tajemniczych kwestii Bena wypowiadanych po polsku. Wyobrażacie sobie "Dude" Hurleya zamienione na dresiarskie "Ziooom"? Lub też dowolne przezwisko Sawyera np.
"A Reject From VH1 Has-Beens" (Charlie) przetłumaczone na polski (tzn. pokręcene i przekręcone) i wypowiedziane przez Radzia Pazurę? Niektóre żarty po angielsku są naprawdę śmieszne ale nie należy je przekręcać na polski. Nie wyobrażam sobie także cienkiego jak drut Burczyka, który zastępuje genialnego Emersona w roli Bena.
Nakręcenie polskiego LOSTa jest dosłownie niemożliwe, nie da się już zastąpić tych doskonałych kreacji stworzonych w filmie przez jakiś polskich amatorów. Nie mówiąc już o kwestii finansowej.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Czyli cały czas walka jest pomiędzy tymi, którzy uważają, że główne role powinni zagrać ci, którzy są podobni oraz tymi, którzy uważają, że tylko aktorzy (nawet jeśli do niczego) powinni zagrać w serialu.
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 287 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-01-07, 20:03
[quote="Szyszka"]Pytałam o Twój wzrost, Agusia bo byłam ciekawa jak mały był ten koleś "prawie jak Locke" Hahaha ja mam 158 cm a mam rocznikowo 16 lat wiec mała nie jesteś A dlaczego nie wiemy co to jest casting? Mnie sie wydaje że wiem, byłam nawet na kilku
Nelth, polski język Ci nie odpowiada?? LITOŚCI!! Co w nim jest nie tak?? Ale co do przekleństw to sie zgadzam, w wielu polskich filmach co chwile słychać przekleństwa i to jest wkurzające.
Nie no, może wiecie co to casting, ale przeciez kłucicie się o to, czy powinni zagrac aktorzy, czy ludzie normalni- poprostu organizuje sie casting i cacy. A tak ogólnie to jestem jedną z mniejszych dziewczyn z klasy:)
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum