Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-01-08, 06:16
Nie twierdzę, że polski język mi nie odpowiada. Polski język i aktorzy nie nadają się po prostu do filmu. Powinnaś dokładnie przeczytać moją wypowiedź zanim odpowiesz.
Co więcej, chciałbym przypomnieć, że jest to forum o tym, czy Polski LOST mógłby być możliwy a nie w rozmiarze i wzroście danej osoby...ale to tylko tak na boku.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Moim zdaiem to by nie wypaliło. Po prostu nudne byłoby to... A inni kim by byli... Harcerzami ?
Nie wyobrażam sobie Zakościelnego udającego JAcka...
Wszystko to samo - tylko w biedniejszej wersji.. Oki mozna by tworzyć kolejne wątki ale cs takiego nie przyciągneło by widzów... Polski widzów - niektórych - mniejszość.
Wolałbym cos z tego pokroju, ale całkiem inna fabuła, akcja...
Boguś Linda w roli Sawyera... Artur Żmijewski w roli Jacka... którys Mroczek w roli Churliego, ten gruby co gra kucharza w Złotopolskich zagrałby Hurleya... Joanna Brodzik jako Kate, Kaja Paschalska, jako Clair, Piotr Fronczewski jako Lock, i Domagarow jako Sayid....
Tak by pewnie wygladała obsada... A wszystko kręcone byłoby w puszczy białowieskiej i nad bałtykiem...
A żeby nakręcić taki serial jak Lost - trzeba zatrudnic mało znanych, ale dobrych aktorów i mieć spory budrzet... . Czyli LOST + Polska = KLAN....
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Jak dla mnie polski LOST to byłby taki klan albo inna beznadzieja... temat bez sensu, bo chyba nie było tu ostatnio postu że o możliwe. No ale aby usunąć temat to za mało (chyba)...
Teraz bez OT
I ANDREW poruszył ciekawy temat. Gdzie by to kręcono?? Przecież polaków nie było by stać na kręcenie taiego LOSTA za granicą ... A my dżungli nie mamy nie mówiąc o ciepłym klimacie, morzu i połączenia chociaż by lasu z morzem. No bo film taki nie mógłby się dziać nie nad morzem (bo co to za bezludna wyspa ) ani w chociaż by umiarkowanym klimacie, bo nie ma możliwości żeby była (niby) niezaludniona wyspa na np. atlantyku-jest za mały na tajemnce. A przecież rozbitkowie pewnie tak myślą (no... w serialu, ja jeszcze wiem że to fikcja i SErIAL ), że to jakaś jeszcze nie odkryta wyspa (na żadnej mapie).
Chcieliście aktorów?? Oto oni
Jack - Małaszyńskiego,
Kate - Lena z "Na dobre i na złe"...
Sawyer - młody Opania
Clarie - Majka z "pierwszej miłości"
Charlie - Kościelny (ew. Szyc)
Bernard - stary Opania
Ana-Lucia - Agnieszka Dygant
Benio - ten co gra Sambora
Co więcej, chciałbym przypomnieć, że jest to forum o tym, czy Polski LOST mógłby być możliwy a nie w rozmiarze i wzroście danej osoby...ale to tylko tak na boku.
Alle Ty sie czepiasz Gadaliśmy o wzroście bo chodziło o tego gościa co jak Locke wyglądał, a z resztą nie ważne
Hehh....Przecież wynająć część plaży aby nakręcić tam serial to nie jest taki problem, a inne sceny możnaby krecić w lesie, są przecież w Polsce Dlatego z miejscem nie byłoby myśle problemu..
_________________ "All we need is just a little patience".
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-01-11, 05:58
Szyszka, polski las to nie jest tropikalna dżungla.
Poza tym, jak możesz sądzić, że Bena zagra Paweł Burczyk tylko dlatego, że ma
minimalne podobieństwo z Emersonem?
Paweł Burczyk nie nadaje się do roli Bena ponieważ go musiał by zagrać jakiś
aktor z talentem, który pasował by do roli tajemniczego przywódcy Innych,
jest to dosyć trudna rola do zagrania i Burczyk by nie podołał, Ben ma 50 lat a ile ma Burczyk? Już bardziej pasowałby Marek Kondrat, ponieważ komu jaka rola przypadnie nie można sądzić tylko po wyglądzie. Burczyk może przynajmniej zagrać Paula albo jakiegoś Redshirta.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
chyba właśnie odwrotnie!! Ale ja też popełniam błędy... no a czy Burczyk ma talent?? Szyszka, znajdź mi DUŻY las (niekoniecznie dżunglę ) NAD MORZEM!!! Bo co to za (niby-bo są Inni i Des np...) bezludna wyspa bez morza... Co oni mają kontynent odkryć?? Taki żart
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum