Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-26, 18:47
marchefka napisał/a:
a kiedy niby Locke poznał Nadię?:)
I w ogóle, witam
Już mówię w odcinku Lockdown Ta kobieta z którą rozmawiał przed jakimś domem, mówiąc, że sprawdził stan techniczny domu, czy coś takiego. To była Nadia
Ta stronka to fake jak się okazało,po jej głębszej analizie znajdujemy na niej tekst ,że nie jest ona powiązana z ABC ani z Disneyem czyli z producentami serialu
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-28, 20:11
no jasne ... Sawyer jest mamą Kate
[ Dodano: 2006-07-29, 22:00 ]
żart ale tak w ogóle ,to bardzo ciekawe. Skąd to masz ,jeżeli można wiedzieć ? Tylko żeby to zrozumieć ,trzeba dokładnie zlookać każdy odcinek. Heh ... fajne
Mam propozycje żeby ktoś te wszystkie powiązania spisał w jakim odcinkuco sie wydarzyło i opisać te powiązania tak jak już to ktoś zrobił z Lockiem i Nadią
Ja przepraszam, ale jestem dopiero na etapie tego co leci w TVP... więc, ekhm... może ktoś łaskawy mnie uświadomić... kto to jest Fake Henry ? Real Henry ? a może ja coś przegapiłam ? ... eee... i w którym odcinku będzie/było pokazane powiązanie matki Kate z Sawyerem i jej ojca z Sayidem ?
Erm ... ojca Kate z Sayidem ?? oglądałem wszystko po 2 razy łącznie z dodatkami i nic takiego nie kojarze ... może to ja coś przegapiłem .. historia o Henrym (Fake - bo to nie jest jego prawdziwe imie) zaczyna sie z tego co pamiętam tak gdzieś kawałeczek za połową drugiej serii ... jestem w pracy i nie mam jak tego sprawdzić ... a co do historii mamy Kate i Sawyera to też raczej druga seria moge sprawdzić w domu jeśli jest taka potrzeba, natomiast sugeruje delektować się słodkim stanem niewiedzy i oglądać po koleji. Nie pamiętam również, żeby ten pijak którego zabija Kate miał coś wspólnego z Sawyerem
l3l, ojczym Kate walczył w Iraku i tam spotkał Sayida (odcinek 2x14). W odcinku 2x09, gdy Kate odwiedza ojczyma, w telewizorze stojącym po lewej stronie widać Sayida. A ten pijak, którego zabiła Kate nie miał nic wspólnego z Sawyerem.
_________________ Najnowszy krzyk techniki - latarka słoneczna. Nie potrzebuje baterii. Świeci wtedy, gdy jest światło.
Richard Malkin - ojciec cudownie ożywionej dziewczyny, którego odwiedził mr.Eko, jest jasnowidzem, który załatwił wyjazd Claire do Los Angeles przewidując jej przyszłość (patrz odcinek: 1x10 Raised by Another-ukrywał ją (przyszłość) przed nią, gdyż chciał, aby to ona wychowywała swoje dziecko, a rozbicie wręcz ją do tego zmuszało). Tego chyba nikt tu nie pisał nawet na tej mapce na początku...
info. z wikipedii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum