Hej, a ja się tego domyśliłam! Jak tylko Eko spotkał tego jasnowidza to przypomniałam sobie, że Podobno Claire wcześniej była u jakiegoś jasnowidza (tego odcinka nie oglądałam), a że oni wszyscy są powiązani, to wydawalo mi się, że to będzie ten sam gość.
Kurczę, jeszcze trochę, a rozwikłam zakończenie serialu
Elissa nie chwal się tak. Tak się składa, że tylko ja jestem taki gapowaty (no pewnie jeszcze tak powie niejaka "Alaska") i większośc to skojarzyła ale już nie ważne. Widać następne odcinki (od 3x07) muszę oglądać trochę dokładniej... chociaż ja swoją drogą chyba nie oglądałem tego odcinka bo nie pamiętam...
Hej, Mr Other, bez urazy. Napisałam to, bo autentycznie sie ucieszyłam, że coś odgadłam. W sumie oni wszyscy są jakoś ze sobę związani, stąz miałam takie skojarzenie, że chodzi o tego samego jasnowidza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum