Wiek: 19 Dołączył: 04 Maj 2006 Posty: 2 Skąd: z lotu 815 :)
Wysłany: 2006-05-11, 16:18
Wiele tego tutaj, np Claire to siostra Jacka, była mowa w odcinku 2x20, że ojciec Jacka chciał zobaczyć się z córką w australii, więc oni o Tym nie wiedzą, dziadkiem Aarona jest Henry, Prawdziwy nieżywy Henry Gale to brat Rose, byl we wspomnieniach Hurleya jako Mc Chluck cos takiego ;P Desmond miał adoptować Aarona z nim leciała na spotkanie Claire ; ) kelwin wystepowal w odcinku 2x14 we wspomnieniach sayida i jest tu owe powiazanie ; ) powiazanie libby i hurley SHRMI + dużo mi nie mowi cóz to sam jestem ciekaw
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-11, 16:28
Tak przeglądjąc pobierznie można dojść do ciekawych wniosków. Podejrzewam, że SHRMI można oznaczać ten szpitaj psychiatryczny, więc i Lock się leczył w psychiatryku, ale to tylko luźne przypuszczenia. Ale to, że Rose jest babcia Walta to niezłe zaskoczenie dla mnie.
Współczuje temu kto to robił fantazji. Teksty w stylu, że Bernard to Alvar Hanso, Rose babcią Walt'a, Claire przyrodnią siostrą Jacka albo dziewczyna Desmond'a chciała adoptować Aarona są po prostu żałosne. Poza tym połączenie Sawyer'a i Shannon nie wiem po co ta linia tam w ogóle jest.
SRMHI to szpital (Santa Rosa...), w którym byli Hurley, Libby i matka Locke'a.
Wszystkie powiązania (oprócz tego, że Locke Michael i Kate mieli wypadki z tym samym samochodem) NIE PRZYPUSZCZENIA w lostpedii, a ktoś kto robił ten wykres zapomniał o tym, że ksiądz spowiadający Charlie'go w odcinku 107 w 124 pożyczył swój wózek Hurley'owi i o jasnowidzu Claire.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-05-11, 18:02
to ja tobie wspolczuje -_-
clair jest prawdopodobnie przyrodnia siostra jacka, poniewaz jego ojciec polecial do australi zobaczyc sie ze swoja corka, otworzyla mu matka clair :s wiec cos w tym jest
_________________ SPOILERY !!!
Jezeli piszesz spiler pisz go mala czcionka [ size=3] tekst [ /size]
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę
Ostatnio zmieniony przez Snear 2006-05-16, 05:01, w całości zmieniany 1 raz
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-11, 18:09
Snear napisał/a:
to ja tobie wspolczuje -_-
clair jest prawdopodobnie przyrodnia siostra jacka, poniewaz jego ojciec polecial do australi zobaczyc sie ze swoja corka, otworzyla mu matka clair :s wiec cos w tym jest
A w którym momencie było powiedziane, że to matka Claire? Pytam z ciekawości, bo jakoś nie skojarzyłam, że to jej matka Czy tylko na podstawie koloru włosów takie przypuszczenie? Ja nawet nie kojarzę, że Claire mówiła jak jej matka ma na imię?
Dla mnie też niektóre powiązania są mocno naciągane, ale w sumie kto wie? No, ale Rose babcią Walta ? Bernard - Hanso ? Fałszywy Henry dziadkiem Aaarona- przecież nie wiadomo nawet jak on się nazywa Skąd takie pomysły? No nie wiem jakieś pomieszanie z poplątaniem jak na mój gust Przynajmniej co do niektórych spraw. Nie wiem może nie oglądam zbyt dokładnie
Wysłany: 2006-05-11, 19:39
Desmond_Dharma napisał/a:
Locke w psychiatryku???? Mooocno naciągane
OMG naucz sie czytac albo zwracaj uwage na to co sie dzieje w serialu...
MATKA LOCKA byla w psychiatryku
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę
Wysłany: 2006-05-11, 20:14
ehhh przesadzasz jak bym Cie nie lubil to bym Ci dal warna za dawny incydent
jak chcesz to uwierz ze nic nie mam do ciebie (bo tak jest ) a jak nie to juz nie moja sprawa....
tak pozatym ja bardziej patrze na tresc posta a nie na autora, nawet juz zapomnialem o tym "wypchaj sie"
a tak bez offtopa bo ich nie lubie
to z ta rose - babcia walta mi sie wydaje malo naciagane bo ten serial jest juz tak zrobiony ze sie okaze ze kazdy jest powiazany z kazdym, chociazby o stukniecie drzwiami (sawyer) itp...
clair jest prawdopodobnie przyrodnia siostra jacka, poniewaz jego ojciec polecial do australi zobaczyc sie ze swoja curka, otworzyla mu matka clair :s wiec cos w tym jest
Uuu raczej siostrą Jacka nie jest Claire.
1. Matka Claire powinna być chyba troszke starsza.
2. Ta kobieta krzyczała, żeby sie wynosił bo nie ma żadnych praw i sąd mu zakazał zblizania sie do dziecka itp., ale przecież Claire nie jest już dzieckiem. Tam chodzi chyba o małe dziecko.
No na pewno cos w tym jest, bo przypadkowo wszyscy by sie napewno nie spotkali.
Widac wyraznie, ze to akurat te osoby mialy byc w samolocie i mialy znaleźć się razem po katastrofie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum