Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: choynka
2006-12-25, 19:13
Powiązania w "Zagubionych"
Autor Wiadomość
sayer

Ostrzeżeń:
 5/3/6
Wysłany: 2006-05-11, 16:09   Powiązania w "Zagubionych"

jest tutaj zdjęcie czy ktoś by mógł to przetumaczyc na polski

uLt!MaTe 
Admin PoP Center

Wysłany: 2006-05-11, 16:18   

Wiele tego tutaj, np Claire to siostra Jacka, była mowa w odcinku 2x20, że ojciec Jacka chciał zobaczyć się z córką w australii, więc oni o Tym nie wiedzą, dziadkiem Aarona jest Henry, Prawdziwy nieżywy Henry Gale to brat Rose, byl we wspomnieniach Hurleya jako Mc Chluck cos takiego ;P Desmond miał adoptować Aarona z nim leciała na spotkanie Claire ; ) kelwin wystepowal w odcinku 2x14 we wspomnieniach sayida i jest tu owe powiazanie ; ) powiazanie libby i hurley SHRMI + dużo mi nie mowi cóz to sam jestem ciekaw

Sir Aleksandrus 

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-11, 16:28   

Tak przeglądjąc pobierznie można dojść do ciekawych wniosków. Podejrzewam, że SHRMI można oznaczać ten szpitaj psychiatryczny, więc i Lock się leczył w psychiatryku, ale to tylko luźne przypuszczenia. Ale to, że Rose jest babcia Walta to niezłe zaskoczenie dla mnie.

cokolwiek 

Wysłany: 2006-05-11, 17:27   

Współczuje temu kto to robił fantazji. Teksty w stylu, że Bernard to Alvar Hanso, Rose babcią Walt'a, Claire przyrodnią siostrą Jacka albo dziewczyna Desmond'a chciała adoptować Aarona są po prostu żałosne. Poza tym połączenie Sawyer'a i Shannon nie wiem po co ta linia tam w ogóle jest.

SRMHI to szpital (Santa Rosa...), w którym byli Hurley, Libby i matka Locke'a.

Wszystkie powiązania (oprócz tego, że Locke Michael i Kate mieli wypadki z tym samym samochodem) NIE PRZYPUSZCZENIA w lostpedii, a ktoś kto robił ten wykres zapomniał o tym, że ksiądz spowiadający Charlie'go w odcinku 107 w 124 pożyczył swój wózek Hurley'owi i o jasnowidzu Claire.

Snear 
DHARMA MODERATOR

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-05-11, 18:02   

to ja tobie wspolczuje -_-

clair jest prawdopodobnie przyrodnia siostra jacka, poniewaz jego ojciec polecial do australi zobaczyc sie ze swoja corka, otworzyla mu matka clair :s wiec cos w tym jest
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę

Ostatnio zmieniony przez Snear 2006-05-16, 05:01, w całości zmieniany 1 raz  

choynka 

Wysłany: 2006-05-11, 18:09   

Snear napisał/a:
to ja tobie wspolczuje -_-

clair jest prawdopodobnie przyrodnia siostra jacka, poniewaz jego ojciec polecial do australi zobaczyc sie ze swoja corka, otworzyla mu matka clair :s wiec cos w tym jest

A w którym momencie było powiedziane, że to matka Claire? Pytam z ciekawości, bo jakoś nie skojarzyłam, że to jej matka :) Czy tylko na podstawie koloru włosów takie przypuszczenie? Ja nawet nie kojarzę, że Claire mówiła jak jej matka ma na imię?
Dla mnie też niektóre powiązania są mocno naciągane, ale w sumie kto wie? No, ale Rose babcią Walta ? Bernard - Hanso ? Fałszywy Henry dziadkiem Aaarona- przecież nie wiadomo nawet jak on się nazywa :) Skąd takie pomysły? No nie wiem jakieś pomieszanie z poplątaniem jak na mój gust :) Przynajmniej co do niektórych spraw. Nie wiem może nie oglądam zbyt dokładnie :)

Desmond_Dharma 
Wazzup Brother??

Wysłany: 2006-05-11, 19:00   

Locke w psychiatryku???? Mooocno naciągane :shock:

sayer

Ostrzeżeń:
 5/3/6
Wysłany: 2006-05-11, 19:03   

ale na tej stronie http://cenzura piszą ze prawda ale naciagane

// oj bedzie warn... :evil: :evil:

by mrs.D

Snear 
DHARMA MODERATOR

Wysłany: 2006-05-11, 19:39   

Desmond_Dharma napisał/a:
Locke w psychiatryku???? Mooocno naciągane :shock:

OMG naucz sie czytac albo zwracaj uwage na to co sie dzieje w serialu...

MATKA LOCKA byla w psychiatryku
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę

Desmond_Dharma 
Wazzup Brother??

Wysłany: 2006-05-11, 19:57   

OMG a tam nie ma rodzielenia czy psychiatryk odnosi się do samej postaci, czy też do osoby mu bliskiej/pokrewnej.
Przykład: Libby i Hugo.

......
To,że mnie nie lubisz to nie oznacza,że musisz tak na mnie od razu naskakiwać.

Snear 
DHARMA MODERATOR

Wysłany: 2006-05-11, 20:14   

ehhh przesadzasz :P jak bym Cie nie lubil to bym Ci dal warna za dawny incydent :D
jak chcesz to uwierz ze nic nie mam do ciebie (bo tak jest :D ) a jak nie to juz nie moja sprawa....
tak pozatym ja bardziej patrze na tresc posta a nie na autora, nawet juz zapomnialem o tym "wypchaj sie" :lol2:

a tak bez offtopa bo ich nie lubie :P

to z ta rose - babcia walta mi sie wydaje malo naciagane bo ten serial jest juz tak zrobiony ze sie okaze ze kazdy jest powiazany z kazdym, chociazby o stukniecie drzwiami (sawyer) itp...

Lesiu 
Dumny user forum :)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-05-12, 09:09   

Snear napisał/a:
clair jest prawdopodobnie przyrodnia siostra jacka, poniewaz jego ojciec polecial do australi zobaczyc sie ze swoja curka, otworzyla mu matka clair :s wiec cos w tym jest

Uuu raczej siostrą Jacka nie jest Claire.
1. Matka Claire powinna być chyba troszke starsza.
2. Ta kobieta krzyczała, żeby sie wynosił bo nie ma żadnych praw i sąd mu zakazał zblizania sie do dziecka itp., ale przecież Claire nie jest już dzieckiem. Tam chodzi chyba o małe dziecko.

kleopatra 

Wysłany: 2006-05-14, 17:51   

Eko zostal wydelegowany do sprawdzenia cudu.. owa dziewczyna byla corka jasnowidza Claire :)

I wszystko jasne :)

Sucre 

Wysłany: 2006-05-14, 17:56   

Nie warto w to wierzyć, bo to tylko przypuszczenia autora tego wykresu. Każdy mógł sobie coś takiego wymyślić.

Kacper 
...::LOST::...

Wysłany: 2006-05-17, 21:29   

No na pewno cos w tym jest, bo przypadkowo wszyscy by sie napewno nie spotkali.
Widac wyraznie, ze to akurat te osoby mialy byc w samolocie i mialy znaleźć się razem po katastrofie.

Odpowiedz do tematu