Ja lubię i Prison Break i LOST tak samo, nie ma co porównywać tych seriali, bo różnią się zupełnie tematyką, jedne co mają ze sobą wspólne, to, że są baaaardzo dobre i wciągające... Prison Break jest na pewno bardziej realistyczny niż LOST, ma dużo zwrotów akcji...ale za to w LOST jest więcej tajemnic, trudniej przewidzieć co się dalej stanie...
Oba seriale są równie nieprzewidywalne, oba są owiane nie wyjaśnioną do końca tajemnicą, ale jak dla mnie w PB jest zbyt dużo, nie raz bardzo denerwujących zbiegów okoliczności... ale z drugiej strony w PB są dużo lepsze Cliffhangery niż w Lost, po obejrzeniu, których naprawdę ciężko przetrwać do następnego odcinka... (może dlatego obejrzałem 2 sezony w 3 tygodnie ) Poza tym w jednym odcinku PB dzieje się tyle co w całym sezonie Lost A osoby, które nie widziały 2 sezonu niech lepiej go obejrzą, a potem wyrażą swoje opinie...
_________________ - John you're farmer.
- No...I'm hunter.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum