1.Mr. Eko (ex aequo (czy jakoś tak) z Desmondem)
1.Desmond (ex aequo (czy jakoś tak) z Mr. Eko)
3.Sawyer
Otóż Mr. Eko jako postać spodobał mi się od początku, bo jest taki tajemniczy i ma ciekawą przeszłość. Jednak jego charakter, sposób bycia robi na mnie największe wrażenie, jednak reżyserzy nie starają się jakoś rozwijać jego postaci, dla tego powoli staje się on troche nudny.
Desmond, ach może gdyby sezon II miał jeden odcinek więcej to byłby samodzielnym liderem na mojej liście ? Bardzo ciekawa postać, bardzo ciekawa przeszłość, mam nadzieje, że będzie ważniejszą postacią dla reżyserów niż Mr. Eko. (tzn. nie odstawią go na bok)
Sawyer - bardzo go lubie, szczególnie dlatego, że ma BARDZO podobny charakter, jak i cechy zachowania do mnie.
ex aequo
//choynka
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
1. Sawyer - jego teksty wiadomo...
2. Locke - chyba najbardziej tajemniczy charakter
3. Mr Eko - sprawia wrażenie jakby dobro i zło cały czas o niego walczyły
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-02, 19:50
1. Sawyer
2. Kate
3. Jack
(kolejność przypadkowa)
Najbardziej interesują mnie losy tych 3 postaci. Sawyer: skryty, zdecydowanie wrażlwy(choć sprawia wrażenie bezwzględnego), inteligentny, przystojny . Kate: kobieta z bójną przeszłością. Nie jest słodką idiotką, która wszystkiego sie boi. Jack:pomocny od samego początku, martwi się o inne osoby, wrażliwy, mądry i również przystojny
_________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada,
lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Ostatnio zmieniony przez ilonka13 2006-09-10, 08:22, w całości zmieniany 1 raz
1. Claire(za wszystko)
2.Charlie(chociaż to troche głupie, za jego zmianę)
3.Sawyer(głupie-śmieszne-fajne teksty, chociaż jest także dupkiem), a i egzekwo Jack i Kate
_________________ What you see's not, what you get
W tych odcinkach co ostatnio leciały w tv zauważyłam jak Charlie bardzo opiekuje sie Claire i jej przyszłym dzieckiem .. Zacytuje Clair "Ten Charlie jest naprawde kochany . Przy nim czuję się bezpieczniej.. " Samai widzicie.. Żal mi go po tym jak Claire straciła pamięć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum