_________________ but you've gotta make your own kind of music
sing your own special song
make your own kind of music
even if nobody else sings along...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-06, 20:13
1. Jack - ma super charakter: jest opiekuńczy(w końcu lekarz ) i można z nim porozmawiać, no i jest przystojny (to zależy od ujęcia )
2. Hurley - miły, zabawny , lubi słuchać muzyki. Niestety przynosi pecha
3. Kate - sympatyczna postać (nawet pomimo czarnej przeszłości )
Locke za to, że myślę, że odegra jeszcze dużą rolę (obejrzałem ledwo 1-wszy sezon, i 2 odcinki 2-giego, czyli mogę się mylić). Jack i Kate z czystej sympatii
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Ne0 - przybij pionę, jestem na tym samym etapie oglądania, co Ty! Nie mogę się doczekać następnego czwartku.
Co do postaci to ja najbardziej lubię Sawyera, Locke'a i Charliego (choć ostatnio trochę u mnie stracił, bo jednak wziął te prochy z małego samolotu... ).
_________________ Kate: Teraz wszyscy cię kochają.
Sawyer: Gówno prawda.
Hurley: Hej, Sawyer! Cieszę się, że wróciłeś.
Michael: Dobrze, że wyzdrowiałeś.
Sawyer: Nic nie mów, Kate.
(2x10)
---
Ne0 - przybij pionę, jestem na tym samym etapie oglądania, co Ty! Nie mogę się doczekać następnego czwartku.
Co do postaci to ja najbardziej lubię Sawyera, Locke'a i Charliego (choć ostatnio trochę u mnie stracił, bo jednak wziął te prochy z małego samolotu... ).
He, He *przybija piątke* Co do prochów - to na razie ich nie użył - myślę, że wkońcu bardziej będzie mu zależało na Clair i Aaronie, niż na Heroinie... Tzn. tak mi się wydaje - nie wiem, co jest dalej Pzdr.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 18 Dołączyła: 26 Lip 2006 Posty: 34 Skąd: z Wisteria Lane
Wysłany: 2006-09-09, 13:57
Moimi ulubionymi bohaterami sa:Kate,Jacki i...Desmond,Hurley i Lock.Sawyerem nie bardzo bo to co bym mu powiedziała póżniej mógłby wykorzystć przeciwko mnie heh..
_________________ "To bez znaczenia,kim byliśmy i co zrobiliśmy przed katastrofą.Trzy dni temu wszyscy zginęliśmy.Możemy zacząć wszystko od nowa."
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-09, 15:03
Ulubiona postać?
I. Jack
II. Kate
III. Shannon
Wszystkie te trzy postacie mają barwna przeszłość i są ze sobą powiązani. Najlepsi ludzie na wyspie choć tak naprawdę lubię wszystkich. Szkoda że Shannon zgineła
Mam prośbę - nie doszedłem do tego momentu, więc nie wstawiajcie spoilerów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum