Do mojej galerii Ulubionych bohaterów dochodzi Rose... Dziwna kobieta, żyła wiarą i przeświadczeniem, że jej mąż żyje i... okazało się, że żyje (chociaż nikt nie chciał w to wierzyć). Przekonała Hurley'a, żeby nie wysadzał zapasów żywności, szkoda tylko, że tak mało mówi i mało ją pokazują
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Oj tak - ja też ją bardzo lubię, zresztą już od dawna. Zawsze jest taka spokojna i pewna swego. No i pomogła Charliemu, gdy ten był załamany po porwaniu Claire. Po wczorajszych odcinkach lubię ją jeszcze bardziej (no i wreszcie wiem, jak ma na imię ). To jedna z ciekawszych postaci nie-pierwszoplanowych.
_________________ Kate: Teraz wszyscy cię kochają.
Sawyer: Gówno prawda.
Hurley: Hej, Sawyer! Cieszę się, że wróciłeś.
Michael: Dobrze, że wyzdrowiałeś.
Sawyer: Nic nie mów, Kate.
(2x10)
---
Hahahah! No przecież-Vincent!! Nie dosc ze najsympatyczniejszy to jeszcze najprzystojniejszy bohater Nawet Sawyer przy nim wymięka A na tej liscie go nie ma- ooj nieładnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum