1.MR Eko
2.Jack
3.Sawyer
Troje moich ulubionych bohaterów. Eko - silny fizycznie i psychicznie, jest bardzo opanowany. Jack - główny bohater xD zawsze tak na mnie działają...
Sawyer - wymyśla wiele śmieszych takstów etc.
Ja wybrałem Sawyer'a, Hurley'a i Charliego, bo są zabawni i mają śmieszne teksty. Umieją się też cieszyć życiem, nawet na wyspie, a nie tylko ganiać po dżungli z pistoletami i strzelać.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Moi 3 faworyci:
1. Sawyer [ odzwierciedlenie męskości, prawdziwy, słodki, pzrystojny, zadziorny facet]
2. Charlie [ coś w nim jest takiego... co mnie przyciaga, także zachowanie jako zwykłego Dominic'a Monaghan'a , styl i "wieczna, wewnętrzna młodość" ]
3. Jack!! [ scena gdy wraca do łóżka, do żony... boże, ale przystojniak... erotyka w 100%, a to było "zwykłe", spokojne...zdejmowanie koszuli! ]
no to.... to by było na tyle. xD
Lubię Lock'a... za tajemniczość, ale do ścisłej czołówki go zaliczyć nie mogę.
1.Kate
2.Mr.Eko
3.Jack
Jack za swoją postawę,chociaż czasami jest porywczy i nie słucha innych(chodzi o resztę grupy )
Mr.Eko za swój spokój i powagę.
A Kate to niech już pozostanie moją tajemnicą
ja uwielbiam sawyera,on zawsze będzie dla mnie na pierwszym miejscu(,juz czekam na 13 odc,w czwartek chociaz i tak mogę go sobie obejrzec na kompie w kazdej chwili:d),po 14 odcinku niesamowicie polubiłam sayida bo wcześniej jakoś go nie trawiłam,no i docieniam mr.eko za spokój ducha,tajemnoczość i mądrośc,a reszte dodam jak sobie cos przypomne
Heey!!! Tak jakoś się złożyło, że to pierwszy mój wpis, (albo drugi -ach.. skleroza nie boli ) ale czytam tu już Wasze opinie od dawna..
Hmm.. jeśli chodzi o ulubionych bohaterów, to:
1. Sawyer (och.. uwielbiam go, za boskie teksty i za styl bycia )
2. Charlie (za to, że jest loozacki i fajnie brzdęka na gitarce )
3. Ana - Lucia (szkoda, że zginęła, bo była jedną z lepszych postaci )
no i jeszcze lubię Rose, choć mało występuje, ale jest taka.. po prostu inna niż wszyscy...
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum