Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-02, 12:25 Ulubiony Bohater Lost
Raphael ma zaszczyt zaprezentować drugą-poprawioną edycję ankiety na ulubionego bohatera. Co mnie skłoniło do takiego działania. Otóż poprzednia ankieta trwała już ponad pół roku. Od tamtego czasu wiele się zmieniło. Należało dodać wreszcie nowych bohaterów z drugiego sezonu. A stare przeszły długą drogę w swym rozwoju, co mogło zaowocować większą, lub mniejszą do nich sympatią forumowiczów. Do tego chochlik ukradł starego dobrego Charlie`ego, co było dla mnie krzywdą osobistą:) Dodano co prawda brakujące postacie do dawnej ankiety, ale czy to ma sens po pół roku jej trwania, kiedy inni pozbierali już setki głosów? Mój ulubiony admin powiedział, że stara ankieta zostanie zamknięta. Więc do dzieła ludkowie.
Ps.Można zaznaczyć 3 bohaterów. Również tych, którzy już nie żyją.
Wysłany: 2006-07-02, 12:39
1. Locke
2. Sawyer
3. Desmond
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Wysłany: 2006-07-03, 11:11
Hmm troche to dziwne, ale ludzie tutaj 7 razy wymienili Locke'a a on ma tylko 4 głosy
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum