Mnie rozśmieszyła scena jak Hurley rzucił się na Sawyera. Sun mówiła coś po koreansku do Jina(chyba żeby ich rozdzielił), a Jin śmiał się i cieszył jak Hurley bije Sawyera. No i klasyczny Hurley:
- To za Jabbę(itp, itd)
Jeszcze mi sie przypomniala scena z pieknym haslem, gdy Jack wbiega do bunkru po bron i zastaje tam Sawyera
- Gdzie jest Locke?
- Nie mam pojecia... Wspominal cos o sklepie i paczce papierosow
I kolejny z Sawyerem, gdy Kate prosi go o bron
- Potrzebuje bron i nie zapytasz po co.
- Zapytam, uwazaj... Po co?
W sumie trzeba przyznac ze Henry tez jest dosyc dowcipny
- Te platki to nagroda za ta mape ktora naszkicowalem?
- Jaka mape?
- Oo... To widze ze Wy tu sobie wszyscy ufacie
_________________ - I have no idea... He said something about store and pack of cigarettes
Podobała mi się scena, w której (to nie było ani zabawne ani smutne ) Daniell strzeliła z kuszy do "Henrego" i się jeszcze tak psychicznie uśmiechnęła. To było w 2x14 . xD
Ale teksty Sawyerai Hurleya są nie do pobicia xD
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-23, 10:47
Ostatnio oglądałem 2x19 i spodobała mi się scena jak Sojer siedział przy ognisku, coś tam miał zamiar zjeść i przyszedł Vincent i sojer mu oddał to jedzonko
Mnie, pamietam, najbardziej zabiła scenaz 3 odcinka 2 serii "Orientation", keidy Locke beirze udział w terapii. Jakaś panna opowiada, jak to mama jej wyjela 10 dfolarow z portfela, a John zaczyna sie śmiać.. Po porstu wali po głowie.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-04-23, 16:33
PH3N-x napisał/a:
Ostatnio oglądałem 2x19 i spodobała mi się scena jak Sojer siedział przy ognisku, coś tam miał zamiar zjeść i przyszedł Vincent i sojer mu oddał to jedzonko
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-23, 17:06
Hehe, no przyszedł taki cfaniak Vincent powiedział dawaj żarcie, a biedny Sojer musiał go wysłuchać
Tu widać cały wielki i ogromny talent aktorski Vincenta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum