Wiele w 2 sezonie podobało mi się odcinków... ale nie pamiętam , które to były numery:|, ale , np.:
-jak Jack i Kate zostali złapani w jedną sieć..... to mi się podobało:)
Podobał mi się również , ostatni odcinek ...cały czas trzymał mnie w napięciu....:)......, ale zakończenie było zaskakujące..... , teraz już się nie mogę doczekać 3 sezonu... (chyba się nie doczekam)
_________________ ....<< LoSt >>... 4-8- 15 -16 -23 -42 .... << LoSt >>....
.........:::: Żyj chwilą, nigdy niczego nie żałuj ::::........:):):):)
najlepsza a zarazem najbardziej tajemnicza scena w filmie jak dla mnie to byla koncowka odcinka DAVE..... kiedy zobaczylam libby w szpitalu ...... o co chodzilo ? jak to sie stalo ? mam nadzieje ze to sie wyjasni w 3 sezonie....
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-29, 18:56
W serialu jest masa dramatycznych i komicznych scen. Trudno wybrać tą "naj" więc zrobie swój mini ranking . Soł ...
Najbardziej dramatyczna scena:
I. Scena podwójnego morderstwa Libby i Any-Lucii przez Michaela
II. Ostatnie chwile Libby gdy był przy niej Hugo, w bunkrze ...
III. Scena uśmiercenia Shannon przez Anę-Lucię.
IV. Momenty na plaży zaraz po katastrofie ...
Najbardziej komiczna scena:
I. Gdy Hurley nadepnął na jeżowca i prosił Jina o przysługę ...
II. Scena w której Hugo robi "spis ludności" i pyta Shannon o jej dane ...
III. Rozmowa Sawyera i Any-Lucii w czasie wyprawy do obozu rozbitków ...
AL- "You Gay?"
S- "Funny" ... )
IV. Ogólnie sceny z Hurleyem, jego teksty śmieszą jak mało co na tej wyspie ...
Ja nie mam ulubionych scen, wszystkie sa fajne. I te wzruszające i te śmieszne. Może i by sie znalazło coś co bym mogła oglądać w kółko, ale teraz nie pamiętam.
Jeff napisał/a:
Najbardziej komiczna scena:
I. Gdy Hurley nadepnął na jeżowca i prosił Jina o przysługę.
O tak! To mnie baaardzo rozbawiło.
H: Nasikaj!! No dalej!! Nasikaj! ..
J: Kouna sza! ciungua ji o! Kemuszino !!
H: Gangrena, odcinanie.. Wiesz co to jest? Nasikaj, no dalej, bo strace noge!!
Hahahaa.. Czy coś takiego..
a wiec tak :komiczna- jak szli po dynamit i jak wtedy wybuchł Arnzt i Hurley powiedział do Jacka że "ma na sobie kawałek Arnzta" hehe prosze jak scena dramatyczna ( wybuch arnzta) szybko przemieniła sie w komizm w postaci wypowiedzi hurleya
Ja bardzo lubie sceny z Hurleyem. Ta z Jeżowcem była świetna Ale podobała mi się też ta scena w której przechodzili przez most wiszący razem z Charlim. I most zerwał się w chwili, kiedy Charli kończył przechodzic. Potem Hugo chciał iść dalej A Charli zwymyślał go ze zachowuje sie jak debil. Bardzo smieszne to było Albo jak Hugo przychodzi do wariatkowa, żeby zobaczyc sie z Lennym i ten gosciu wychodzi po drabinie, żeby wymienic żarówke a Hugo krzyczy do niego: "Ej koleś - złaź z tej drabiny - zrobisz to kiedy indziej!"
A taka najbardziej wzruszająca scena chyba w całym serialu - to końcówka ostatniego odcinka drugiego sezony, kiedy Desmond przekręca kluczyk i słychac słowa Pen z listu.... " Wszystko czego potrzebujemy do zycia - to osoba, która naprawde nas kocha... Ty masz taka osobe... . " A wcześniej Desmond mówi do Locka że kiedys uratowal mu zycie, aby teraz on mógł uratować życie Lockowi... I te słowa: "Do zobaczenia w innym życiu bracie..." To było normalnie świetne. W ogóle ten odcinek jest dla mnie najlepszy w całym serialu... .
Pomyślcie sobie - Desmond chciał poświecić swoje zycie, zeby uratowac innych... .
Ehhhh....
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Hehe..
Nie czytałem wszystkich postów, więc nie wiem, czy to już było napisane, ale uwielbiam odcinek, gdy Sawyer polował na dzika, który go zaatakował i rozwalił 'miejsce zamieszkania'... LOL
Ogólnie z Hurleyem tez były niezłe niektóre odcinki, ale jeżowiec wymiata
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Jak Michael zabił Ane i Libby
Jak Ana zabiła shannon....
ostatnie chwile zycia Boona
pocalunek Kate i Sayera oraz Kate i Jacka
Jak Kate zaplątala sie w siec z Jackiem
kąpiel Kate i Sawyera w lagunie
jak Sawyer probowal walizke otworzyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum