Scena dramatyczna: reanimacja Charliego i śmierć Boone'a
A komiczna? Chyba jak Sawyer a nowych okularach ( ) czyta Aaronowi o silniku samochodowym. No i większość "rozmów" Hurleya z Jinem.
_________________ "Czymże jest nazwa? To, co zwiemy różą, pod inną nazwą równie by pachniało"
dramatyczna scena z snem Clarie jak sie budzila z krzykiem i ta krew na rekach, to z tymi milionami Hurleya było fajne i jeszcze wczesniej jak miał wywiad i opowiadał o tym Tito a tu buch i Tito umarł
nom....scena ze snu claire.. ehh... budzi sie krzyczy ze ktos dobierał sie do dziecksa<aaa> ...i boone..ech..ale to tak prawdziwie pokazane ze myslałam ze to naprawde:D
Moja ulubiona scena związana jest z Claire- podczas pierwszej jej retrospekcji........gdy ma dojść do podpisania "umowy" w sprawie adopcji jej dziecka, gdy długopisy przestają pisać gdy Claire chce podpisać umowę...........niby drobny szczegół, a bardzo mi sie podobał. Ogólnie sceny z Claire uważam za jede z najlepszych w serialu
hehe racja ale nie widziałam tej scenki jeszcze, za to dziś oglądne zały pierwszy sezon na AXN ) fajna była też ta scenka jak Locke poszedł do dżunglii i miał spotkanie z tym czymś ja już myślałam że po nim albo po tym ostatnim odcinku na tvp1 jak dostali ten akumulator i na nim byly te numery 4 8 15....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum