Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Z jaką postacią byś się zaprzyjaźnił??
Autor Wiadomość
Ka. 

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-07, 13:16   

Chciałabym mieć przyjaciela w Locke'u, bo facet jest bardzo doświadczony i inteligentny i na pewno ciekawie by się z nim rozmawiało. Mógłby mnie wielu rzeczy nauczyć.
Na pewno znalazłabym wspólny język z Hurleyem i Charlie'm - prześmieszni ludzie, z poczuciem humoru i na pewno byłoby nam razem bardzo wesoło ;d
SUN: How did you do that?
LOCKE: Same way anything lost gets found - I stopped looking.

Mr.Des 
4 8 15 16 23 42

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-09, 13:48   

A ja z DeGroot ;PP zartuje :P P Tak na serio to Desmond lub Kelvin ;P

// A może byś tak bardziej rozbudował swoją wypowiedź? Dlaczego akurat z nimi chciałbyś się zaprzyjaźnić?
// Edit by Muminek

suchy 
to co powiem :*

Wysłany: 2006-09-12, 17:15   

ja zaprzyjaźnił bym się z Claire bo jest fajna i z Boonem bo poświęcił się dla grupy(śmierć w spadającym samolocie). jeszcze chciałbym miec przyjaciłke kate bo jest ładna :cfaniak: :cfaniak: :lol: no i jeszcze Locke bo zna teren i okolice i z nim nie bede głodny( dziczyzna) . Z Hurleyem bo śmiech to zdrowie(wada hurleya to to że przynosi pecha) :cfaniak: :lol: no i jeszcze z Jackiem , bo jest lekarzem i byłbym bezpieczny, no i jeszcze oczywiście z Shannon bo ma pikne ciałko :cfaniak: :grin: aaa no i z Saidem bo umie konstruowac różne rzeczy :P :P:P :cfaniak: :o :sad: :grin: :cool:

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2006-09-12, 19:21   

Nie musisz sie aż tak podniecać, mogłeś od razu napisać, że ze wszystkimi :D

ena 

Wysłany: 2006-09-12, 20:51   

Wydaje mi się, że mogłabym się zaprzyjaźnić z Hurleyem, bo w (praiwe) każdej sytuacji potrafi znaleźć coś zabawnego, jest inteligentny i bardzo sympatyczny.
Drugą osobą jest Jack, którego cenię za to, że umiał znaleźć się w tak trudnych warunkach, być dobrym, nieoficjalnym liderem grupy. Podobne zdanie mam o Locke'u. Można pozazdrościć mu anielskiej cierpliwości.
Cóż, Sawyer nie jest najlepszym kandydatem na przyjaciela, ale ma w sobie coś wyjątkowego i to jest powód, żeby go lepiej poznać ;) . O walorach estetycznych nic nie mówię ;p.

Lolo 
Maniak

Wysłany: 2006-09-15, 12:04   

Ja z chęcią zaprzyjaźnił bym sie z Eko, z Charlim i z Hurleyem. Według mnie sa to jedne z najlepszych postaci, oczywiście lubie też James'a Forda :wink: Ale teraz tak już nie w temacie, dlaczego nika ma mój nick w podpisie? :mrgreen:

GameOver 
Other

Wysłany: 2006-09-19, 12:54   

A ja bym chciał zapzyjażnić się z Panem Eko gdyż ta jego siła spokoju mnie zadziwia i nie obchodzi mnie jego przeszłość kim był i co robił. Zaprzyjażnił bym się również z Hurleyem gdyż jest sympatyczny i ma dużo kasy :razz: :mrgreen: oraz z Lockiem gdyż jest rozsądny, ma dużą wiarę i wiedzę

Szyszka 

Wysłany: 2006-09-22, 09:36   

Bardzo chetnie zaprzyjaźniłabym sie z Charliem i z Claire.i mysle ze Hurley to tez fajny kumpel by był :razz: .No a Sawyera to oczywiście tez bym chetnie blizej poznała :wink:

AmyRose 
ścierpła mi noga

Wysłany: 2006-09-25, 12:37   

Hmm..., osobami z jakimi chcialabym się zaprzyjaźnić to Kate, Sawyer i Hugo.
Kate od początku polubiłam, a dwaj ostatni panowie, mają wielkie poczucie humoru, za co wielki plus.

Jeżeli chodzi o 2gą strone wyspy, to byłaby to Ana-Lucia,(spoiler, i tak wiecie jaki :P ) niestety szkoda, że już jej tu nie zobaczymy.(może w retrospekcjach, ale ja nie cytam spoilerów :) )

Latrommi 
ZNAWCA Lost!

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-09-26, 08:39   

Z Sawyerem raczej trudno byłoby się zaprzyjaźnić, gdyż jest skryty i niezbyt otwarty na ludzi, ale nie twierdzę, że to niemożliwe. Lock choć sympatyczny to nieco "zwariowany" i tajemniczy... nie podważam jego dojrzałości emocjonalnej ani doświadczenia, ale z nim też raczej bym się nie zaprzyjaźniła (bo było by to niemalże awykonalne... okazywanie życzliwości, "kolegowanie się" a przyjaźń to zupełnie dwie różne rzeczy, których mylić (wg mnie) nie można (nie powinno się)).
Bardzo chciałabym się zaprzyjaźnić z (kolejność nie jest przypadkowa): Sayidem, Hurleyem, Mr. Eko i Jackiem.
Sayid - dużo można by było się od niego nauczyć, budzi moje zaufanie, chętnie bym z nim rozmawiała godzinami... (w dodatku ma wiele zalet -> np. wierny, lojalny, troskliwy, inteligentny, zaradny itd).
Hurley... skrzywdzony przez życie, z poczuciem humoru, sympatyczny... miło by było rozmawiać z nim o wszystkim.
Mr. Eko (choć za dużo o nim nie wiem - oglądam serial tylko na TVP) - spodobało mi się jego zachowanie (np. pomoc Kwon`owi w szukaniu Michaela, chęć pomocy Sawyerowi). Jest stanowczy, ma własne zdanie i chętnie pomaga innym - ma to w naturze (tak mi się zdaje).
Jack ... to lekarz, przywódca, myśli racjonalnie, budzi zaufanie, potrafi dotrzymać tajemnicy.

Nicola14 
Sawyer- the best

Wysłany: 2006-10-08, 21:35   

A ja chciałabym zaprzyjaźnić się z Sawyerem :mrgreen: Razem bylibyśmy wredni i złośliwi :wink: No i w dodatku facet jest przystojny:) To były moje marzenia, bo w efekcie pewnie bym go niestety nienawidziła :cry: jest identyczny jak mój kolega z klasy, a on źle wpływa na mój system nerwowy. Ale Sawyer i tak jest the best!!! A tak serio pewnie przyjaźniłabym się z Claire:) lubię dzieci i sympatyczna z niej kobieta. Na pewno chciałabym kolegować się z Kate, bo....hm.... odciągnęłabym ją od nudnego doktorka! No i tak dla korzyści jeszcze z Lockiem...żebym nie umarła z głodu:) I jeszcze Hurley, wyciągałby mnie z depresji powypadkowej :razz:

love_sawyer 
Ja wiem.

Wysłany: 2006-10-15, 17:08   

Chciałabym się zaprzyjaźnić z Sawyer'em, oczywiście!! :)
Spoko koleś i ogólnie słodki.
A także z Charlie'm i Jack'iem xD Momentami wydaje mi się, że każdego z nich lubie tak samo, po prostu za coś innego.
Sawyera za zachowanie i... wygląd.
Charliego za styl... i ogólny całokształt postaci.
Jack... sexowny i męski... czasami bardziej niż Sawyer, czasami mniej... ale taka słabość jednak pozostaje... lider grupy? nie.. to nie ma znaczenia. :)

Andrew 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2006-10-31, 14:04   

Ja na pewno zaprzyjaźniłbym się z Jackiem - mamy raczej podobne charaktery. Do tego Lock i Desmond - lubie majsterkowac, robic dziwne wynalazki. Poza tym przede wszystkim chciałbym poznac tą wyspę - wyruszyłbym na dłuższą wyprawę, abo poznac topografie i ciekawe i przydatne miejsca na tej wyspie. Dlatego przydałby mi się Lock a również Sayid. Mysle, że oni tez chetnie rozejrzeli by sie po tej wyspie... .

//choynka

Rufio 
zagubieni jak ja

Wysłany: 2006-11-16, 15:17   

Ja chciabym poznać bliżej Locke.To facet,który ma poukładane w głowie.Jest inteligętny,opiekunczy i bezinteresowny. :wink: Mogłabym jeszcze bliżej poznać się z Sowyerem ale to już z całkiem innego powodu :lol: :!:

pumpkin 

Wysłany: 2006-11-17, 19:02   

Z Hugiem - zabawny, sympatyczny, miły z dużym poczuciem humoru :) .
Z Jackiem też ;) .

Odpowiedz do tematu