Z Kate i ... bardzo ją lubię jako postać serialową. Z sawyerm równiez ale ofc tu nie chodzi o przyjazn tylko o cos wiecej z Hurlym... bardzo sympatyczny i zabawny z Claire..... bardzo miła z Shannon mogłabym z kimś poplotkować o ciuchach i chłopakach no i z Boona zebym mogla sie do kogoś po przytulać jest taki Sweet! zresztą ze wszystkimi
Ja najchętniej bym sie zaprzyjazniła z Ana- Lucia D::D:D bo z charakteru jestem taka jak ona i wszyscy którzy ogladaja Losta mowia ze jestem do niej podobna :d
_________________ -Ana Lucia do Sawyera (kiedy zabrała mu broń ) -- Powiesz o tym komuś a cię zabije
-Saweyr - to znaczy że się juz nie poprzytulamy?
Hurley Z nim mógłbym sobie pogadać, spoko kumpel więc Na niego bym postawił Second position is Charlie - też spox
_________________ Ten wie, tamten wie, tylko ja nie wiem,
może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie.
Ludzie spoglądają na mnie z boku..
wielu myśli, że.. wielu mówi..słyszę..
Nic się nie zmienia ludziom w głowach się przewraca.
Spoko, ja dobrze wiem kim jestem.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-06-18, 22:32
Ja najchętniej zaprzyjaźniła bym sie z Sawyerem. Lubie takich ludzi jak on. Ma bardzo fajne poczucie humoru
Oczywiscie nie ozna pominać HUrley DUDE. Z tym to nie ozna sie nudzić. Pogada, rozśmieszy, pocieszy ideał
MOgła bym sie tez "skusić" na Charliego. Wydaje mi sie, ze jest otawrty, dobrze by sie gadało No i nie moge zapomniec o Vincencie. Lubia psy, taki mały spacerek z pieskiem po plazy nigdy nie zaszkodzi
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
hmm...Ja myślę, że mogłabym zaprzyjaźnić z Sawyerem bo też mam często takie poczucie humoru jak on, i myślę, że jakoś byśmy się dogadali A tak poza tym, to myślę, że z Boonem, Kate, Shannon- może, Claire...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-07-01, 20:49
Jack,najpierw bym się z nim zaprzyjaźnił potem bym mu we wszystkim pomagał by zdobyć jego zaufanie,a moim celem by było zostanie jego prawą ręką coś w stylu Locke-Boone No i może jeszcze z Claire,bym zabawiał Aarona
Teraz na poważnie.
Pierwszą osobą z którą bym się zaprzyjaźnił byłby prawdopodobnie Charlie, kochający muzykę i grę na wiośle. I to mi odpowiada. Wydaje mi się, ze zdobylibyśmy się na szczerość. I mielibyśmy wiele wspólnych tematów. Nie chodzi mi tu o nałóg, z którego zresztą Charlie wyszedł.
Ale tak.
Byłby to właśnie on.
jeśli chodzi o płeć przeciwną, Shanonn, Claire lub Kate.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum