Ja najchętniej zaprzyjaźniłabym się z Charlim i Claire no i może jeszcze z Kate
mielibyśmy wiele wspólnych tematów do rozmów...
I just want to fly, throw it all away
Meaningless to fight for your sympathy
Z kim? A z Jack'iem ... a jak XD Ulubiony bohater ^^ Zaraz potem Sawyer i Hugo - tak z nimi na pewno bym się nie nudził . Ciężko by było się skumplować z Sawyer'em ale jakoś bym to załatwił
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-08-13, 18:21
JA bym się zaprzyjaźnił z Claire po tym, jak została porwana przez Innych w 1 sezonie. wtedy wszyscy jej unikali, a mnie było wtedy jej żal, bo to taka fajna laska . A oprócz tego to z Sayidem i Locke'iem - chciałbym chodzić z min na te wyprawy myśliwskie.
Najchętniej zaprzyjażniłbym się z Charlie'm. To spoko koleś, który do wszystkiego podchodzi z luzem. Żartował gdy babki ze Zwierciadła go przesłuchiwały. Dobrze poradził sobie także z nałogiem. Dawał niezłe nazwy swoim utworom na gitare (np.potwór zjada pilota). Bardzo lubi żartować. Szkoda, że twórcy go uśmiercili . Fajnym kolegą byłby jeszcze Locke, ale jest nieprzewidywalny i ma czasami zaskakujące pomysły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum