Wysłany: 2006-09-03, 19:22 Z jaką postacią byś się zaprzyjaźnił??
Napiszcie z kim najbardziej z wyspy chcielibyście się zaprzyjaźnić, chodzi mi o bohaterów nie aktorów. Jak wam się wydaje z kim najlepiej by wam sie gadało i takie sprawy.
Ja chciałabym się zaprzyjaźnić na pewno z Jackiem:) he he:D
Jednak tak na poważnie , to chciałabym z Hurley'em, gdyź jest bardzo sympatyczną osobą i zabawną:] sama też nie wiem czemu...
...jest mi trudno wybrać, bo z większością bohaterów, chciałabym się zaprzyjaźnić;)
pozdrawiam
_________________ ....<< LoSt >>... 4-8- 15 -16 -23 -42 .... << LoSt >>....
.........:::: Żyj chwilą, nigdy niczego nie żałuj ::::........:):):):)
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-03, 20:20
Ja chciałbym się zaprzyjaźnić z Lockiem, Desmondem i Sawyerem.
Choć chyba najłatwiejby mi było zakumplować się z tym ostatnim, bo Locke to raczej samotnik, a Desmonda to nikt nie wyczai.
Ja chciał bym się zaprzyjaźnić z Claire bo to fajna laska później to chyba z hurleyem nieżle by się gadało i może jesszcze z Desem co prawda jest troche tajemniczy ale to fajny gość.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-04, 12:39
Najchętniej zaprzyjaznił bym się ze wszystkimi rozbitkami Ale skoro mam wybierać to kumplować mógłbym się z Charliem... Z Claire czy Kate też by można było sobie dobrze pogadać
Jasne, że z Sawyerem, bo jego charakter jest identyczny jak mój. Zabawny (cóż za skromność), niemożliwie ironiczny, troche taki samotnik i ogólnie cała reszta się zgadza. Oprócz Sawyera pewnie z chęcią bym się zaprzyjaźnił z Desem, bo ma fajny charakter, poza tym o wyspie wie najwięcej, a ja chciałbym poznać te tajemnice. (Jednak ta przyjaźń to raczej ze względu na jego wiedze niż samą osobę, ale i tak koleś jest spoko ).
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
No dobrze , my się chemy zaprzyjaźnić, ale czy oni by chcieli z nami ? Po pierwsze nie wiem czy by jakoś bardzo chcieli rozmawiać i kumplować się z dziećmi (oczywiście nie wszyscy na tym forum są dziećmi ale większość tak ). Zapewne jakby była jakaś laska to Saywer odrazu by się zaprzyjaźnił . Rzecz iwadoma. Ale jeśli odpowiedzieć na pytanie tematu to raczej z Clarie, Sun i Jack'iem.
Clarie - chyba najmilsza osoba na wyspie, taka serdeczne i w ogóle to porozmawiania.
Sun - można ją za mame wziąść.
Jack - opiekuńczy, lekarz ( ), do rozmowy to specjalnie taki nie jest, ale do towarzystwa to tak. Majbardziej chodzi mi tutaj o jego odpowiedzialność, że może się kimś zaopiekować. No i już nie zważywszy na to, że to mój ulubiony bohater ^^.
P.S. Z Hurley'em to wolałbym nie bo może pecha przynieść xD. Alle zaleta to jego spiżarka .
Najbardziej to chciałabym zaprzyjaźnić się z Hugiem, bo jest przezabawny i bardzo miły. Na pewno dobrze dogadałabym się z Sawyer'em, bo pod względem charakteru jesteśmy do siebie podobni ( ). No i oczywiście z Sayid'em, bo można mu zaufać i w ogóle...
Buszmenka, jasne, z Hurley'em byś się zaprzyjaźniła bo jest bogaty xD (żarcik taki)
Ja zaprzyjaźnił bym się z Sawyer'em (chociaż wątpię że on by to odwzajemnił) bo mam bardzo podobny charakter do jego. Chciałbym zaprzyjaźnić się też z Charlie'm, bo jest zabawny i otwarty. Chętnie zapoznał bym się też z Claire (podobnie jak Charlie), bo lubię zajmować się dziećmi i ogólnie podoba mi się ta postać.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-09-05, 17:32
Najchętniej zaprzyjaźniłabym się z Hurleyem. Lubię ludzi z poczuciem humoru a Hurley (nie licząc Sawyera) jest takim "tryskającym wulkanem" humoru. Poza tym to miły, pomocny facet. Wydaje mi się, że mogłabym z nim o wszystkim pogadać.
Drugą osobą z którą mogłabym się zaprzyjaźnić byłaby Ana-Lucia. Twarda, logiczna kobieta. Wie czego chce. Z takimi ludźmi lubię rozmawiać. Poza tym zawsze rozbraja mnie jej mina
[ Dodano: 2006-09-05, 19:10 ] xXxSawyerxXx, widze, że się wysiliłeś pisząc tego posta (o ile jeden wyraz można nazwać postem ). Jeśli jeszcze raz zobaczę u Ciebie tego typu posty dostaniesz ode mnie jakże wspaniałą nagrodę (czyt. warn)
Pozdrawiam, Muminek
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
_________________ - A co byś zabrała ze sobą na bezludną wyspę?
- Przyjaciela...
Ja na początku to z VINCENTEM!!!!!!!!!!! I NIE ŻARTUJĘ! Ja kocham psy i bardzo bym się cieszyla, że taki pies jest ! Nie pamiętam jak się nazywa ten chłopiec...
Oczywiście Hurley... (ten taki w lokach, grubej kości) nie wiem czy to on... Ale jesteśmy podobni z wyglądu, tak trochuńkę... Ale aż TAKA nie jestem... Nie lubie go nazywać "grubaskiem"... Mówię "on" ... Ja jestem typem indywidualisty, nie lubię za bardzo towarzystwa, bo lubię ciszę, samotność i spokój... ALe taka osoba jak Hurley, napewno jest potrzebna!
Sayid jest też badzo miłą osobą, w której można mieć poparcie!
Sun to osoba, która w każdej chwili "płynie" z pomocą . Jest bardzo ważna na takiej wyspie!
CHarlie, ma silną wolę wtedy kiedy trzeba.
Kate, Jack i Clarie też.
Najchętniej kolegowałabym się ze wszystkimi, ale nie wiem jak bym się dogadała... Wiem, żę dobrze byłoby mi z właścicielem Vincenta i z Vincetem! Najbardziej cieszyłabym się z obecności Vincenta! ALe chłopak też na pewno towarzyszylby w zabawie! Szybko byśmy się zrozumieli (jeśli umiałabym po angielsku) !
To chyba tyle.... No...
// proszę nie nadużywać emotek - choynka
_________________ "Pies tak bardzo nam ufa... dlatego tak łatwo go zranić..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum