..ale zauwaz ile sie w tym snie działo?!!!! wrocił na wozek-co przepowiadało ze cos mu w nogi sie zrobi..byl zszokowany:P...boone gada teresa spada ze schodow jeszcze ta jego "matka "pokazuje na ten samolot...za duzo:/
Ja wiem co jest w tym włazie! I słyszałam ze shanon też umrze.... a taką miałam nadzieje ze ona i Sayd będą parą.... chociaż ona jest troche szyjowata i go wykożystuje!!!
nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!!
_________________ Kochaj śmierć... tylko ona na ciebie czeka...!
Hehehe, Charli bedzie mogól sobie poużywać. Niech no on tylko ten samolocik znajdzie
Heh mogło by Shanon poczucie winy dopasć Ona sie migdaliła romantycznie z irakijczykiem tymczasem Boon dogorywał ale faktycznie i ona zejdzie.. Szkoda że nie Kate
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Wysłany: 2006-01-09, 19:15
Kate --> odejść??
Ja uważam że ona akurat nie powinna odchodzić, umierać. Lubię ja, mimo tych swoich niektórych zachowań.
Zreszta musi byc jakiś romasik...JACK jak wiadomo...
Kate nuie mogła by odejść! Ja ją bardzo lubie ( jak z resztą wszyscy:))
Jeszcze opłakuje śmierć Boona:( to było okropne!!! A ja go tak lubiłam... ale w końcu dzięki temu wszyscy dowiedzą się o włazie!
już po jutrze kolejny odcinek!!
_________________ Kochaj śmierć... tylko ona na ciebie czeka...!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum