Nie wiedziałm gdzie to wrzucić, więc dam tu. Otóż Gazeta Wyborcza zrobiła wśród czytelników coś w stylu ankiety, głosowali na ulubionego wyspiarza i wyspiarkę. Hehe wcale sie nie dziwie że wygrał Sawyer drugie przypadło Lockowi, co też mnie nie dziwi. Jack był na trzecim za nim exeqo Kate i Hurly. Jak by nie patrzeć moja ulubiona trójka lostowiczów jest w pierwszej trójce
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Ja się troche dziwię temu rankingowi! Bo gdzie jes Charli? Ok Sawyer jest fajny inni też ale Charli jest najlepszy! Co do dziewczyn to się zgadzam. Możesz napisać z kiedy jest ta gazeta??
PS: Już koniec odcinków będę ryczeć!! Szkoda że nie mam satelity!
_________________ Kochaj śmierć... tylko ona na ciebie czeka...!
Danka, gazeta była w piątek.
Ja sie nie dziwie że Swayer wygrał. Szedł niemal łeb w łeb z Lockiem. Ostatecznie winnerem został pan S. Sam ta rywalizacja świadczy o złożoności charakterologicznej obu panów. Jednobarwni, przewidywalni bohaterowie są zwyczajnie nudni.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Matthew Fox (ur. 14 lipca 1966 w Crowheart, Wyoming, USA) - aktor i reżyser. Zasłynął głównie dzięki roli Charliego w "Ich Pięcioro" ("Party of Five") i Dr Jacka Shepharda w "Zagubionych" ("Lost").
[Edytuj]
Filmografia:
jako aktor:
2005: Lost: The Journey jako Jack Shepard
2004: Zagubieni (Lost) jako Dr Jack Shephard
2003: A Token for Your Thoughts jako gwiazda rocka
2002: Haunted jako Frank Taylor
2000: Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt jako on sam
1999: Jak w masce (Behind the Mask) jako James Jones
1995: Off Camera with Dean Cain jako on sam
1995: Mad TV jako Charlie Salinger (gościnnie)
1994-2000: Ich pięcioro (Party of Five) jako Charlie Salinger
1993: If I Die Before I Wake jako Charlie Deevers
1993: My Boyfriend's Back jako Buck Van Patten
1992: Freshman Dorm jako Danny Foley
1990-1997: Skrzydła (Wings) jako Ty Warner (gościnnie)
jako reżyer:
2002: Lucky Bugger
1994-2000: Ich Pięcioro (Party of Five)
[Edytuj]
Ciekawostki
W 1996 roku został wybrany przez magazyn "People" jednym z 50 najpiękniejszych ludzi świata.
Przez dwa lata studiował aktorstwo w "The School for Film and Television" w Nowym Jorku w USA.
W 1989 roku ukończył Uniwersytet Columbia.
Uczęszczał na uniwersytet w Wind River i otrzymał dyplom Deerfield Academy w Massachusetts.
Źródło: "http://pl.wikipedia.org/wiki/Matthew_Fox"
A cóz w tym dziwnego, ze są razem? To dorosła dziewczynka i chłopiec
A swoja drogą uważałam że Lili zgrabniejsza jest, ot kolejny dowód ze photo shopem można wszytko
Zawiodłam sie strasznie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum