wracajac do sayida to wiecie ze on w zyciu o sobistym w wieku 16 lat mial romans ze swoja nauczycielka ktora u rodzila mu syna?? teraz tez jest ze starsza od siebie kobieta....
ja lubie locka<jest taki tajemniczy:P>Sawyer -o ni takie 2 czarne charaktery:D...Cwaniaki!!!:#...a z dziewczyn:kate i claire<słodka kobietka w ciązy:P>
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2005-12-30, 11:28
Olli napisał/a:
wracajac do sayida to wiecie ze on w zyciu o sobistym w wieku 16 lat mial romans ze swoja nauczycielka ktora u rodzila mu syna?? teraz tez jest ze starsza od siebie kobieta....
Ej, tego nie wiedziałm.. Ani że Arab ma syna, ani ze teraz jest ze starsza kobieta.. Rzeklabym ze Shannon jest mlodsza.. Nie wiem..
_________________ | 4 - 8 - 15 - 16 - 23 - 42!! |
v Charlie.. Aaron needs U.. v
Wysłany: 2005-12-30, 11:32
Mi się najbardziej podoba charlie... Jak go powieszono....a później nie mógł się ocknąć to myślałam że wykituje...
A z tym że on grał hobbita w Władcy pierścieni..to dopiero teraz się skapłam...
Wiedziłam że gdzies sgrał ale nie mogłam pokojarzyć faktów
[ Dodano: 2005-12-30, 11:35 ]
Olli napisał/a:
Prze kolo....ja tesh tego nie wiedziałam...
Hmm...czy dowiemy się jeszcze czegoś ciekwego apropo aktorów i postaci ??
Najlepsi są Charlie, Sayid, Boon ( czy jak tam się to pisze...) oni sa boscy! Jest jeszcze Sawyer ale to wredna szuja i kradzieja! Nie wiedziałam że tu jest tyle ludzi co też lubią Charliego... ja u szkole zawsze sie kłuce o niego bo wszyscy twierdzą że najlepszy jest doktorek... u Sayda pociągają mnie jego oczy, u brata Shanon ogulny wygląd ale wybrała bym Charliego bo jest moim typem faceta!
PS: Zajefajna stronka i zajefajni ludzie jesteście najlespszym źródłem informacji...
_________________ Kochaj śmierć... tylko ona na ciebie czeka...!
no tak z deczka...ja tez go nie lubilem na poczatku serialu...tez mi sie nie podobalo jego chamskie zachowanie ale jakos z czasem ze tak powiem dostal moje zaufanie
Hmmm nie jest taki zly, chociaz zdecydowanie wole Charlie'go...
w twarzy Boona jest cos co mi sie strasznie nie podoba, ale jakos nie moge tego sprecyzowac ;p poza tym nie podoba mi sie jak traktuje Shannon, nie sadzicie ? ;p
chociaz w sumie jakby nie patrzec to nalezy jej sie...
hehe....nie tylko twoja:D...serialowy Sawyer tez sie w niej zakochał:D:D....
Claire ja charlie'go tez lubie tylko zapomniałam napisac ....naprawdenjie kituje moj ulubiony bohater:D
[ Dodano: 2005-12-30, 15:24 ]
Boon moim zdaniem ma policzki jak dziewczyna<bez obrazy dla tych ktorzy go lubią bo tez go lubie>:)...ale jak on sie z siostra całował<bleee>ale nie podoba mi sie ze on sie nią tak ządzi<shannon>nie pozwala jej sie spotykac z saydem <czy jakos tak>...i to ze po tych majakach powiedział ze odczuł ulge jak zabił ją ten duży niedziwiedz<blee>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum