Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-09, 11:19 Jak seksowny jest Josh Holloway (Sawyer) ?
Zakładam ten temat dla wszystkich fanek urody Josha Hollowaya (czyli serialowego Sawyera), żebyście mogły dawać upust swojemu zafascynowaniu jego walorom fizycznym.
Na początek możecie sobie sprawdzić czy pasujecie do Josha TUTAJ Wystarczy wpisać jedynie swoją datę urodzin
Month znaczy miesiąc, day = dzień, year = rok
Ostatnio zmieniony przez choynka 2006-07-10, 15:48, w całości zmieniany 2 razy
ja tylko uprzedzam ze na forum sa tacy userzy co nie wiedza co to gogle.. o zdjecie poprosilam bo jezeli o kims sie rozmawia to dobrze go pokazac.. i wyjasnic ze to o nim mowa
Wysłany: 2006-07-10, 15:59
MrsDeathy napisał/a:
AmyRose napisał/a:
Tak trudno poszukać w googlach...
ja tylko uprzedzam ze na forum sa tacy userzy co nie wiedza co to gogle.. o zdjecie poprosilam bo jezeli o kims sie rozmawia to dobrze go pokazac.. i wyjasnic ze to o nim mowa
Racja mój błąd. Zrobiłam w temacie dopisek, że chodzi o Sawyera i nie powinno być teraz wątpliwości o kim mowa
Ostatnio zmieniony przez choynka 2006-07-10, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
mi wyszło ze najbardziej pasuje do Sawyera 88% intelectual A tak w ogóle to mi i mojej mamie on sie bardzo podoba Taki wielki MEN ... hehe Ale jest bardzo przystojny nieprawdaż?
Hmm...popierałem poprzednią wypowiedź. Z resztą i tak nie powiedziałem nic nieprawdziwego (Sorry, jeśli się z tym ktoś nie zgadza). Dużo ludzi tak uważa. A to, że wygrał w ankiecie na najprzystojniejszego Lostowicza może poprzeć to co powiedziałem.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-11, 13:57
Xarolina już tłumaczę
"To jest porównanie pomiędzy Tobą a Joshem Hollowayem opartym na biorytmach ( w sensie zgodności charakterów, albo mówiąc całkiem prosto"czy pasujecie do siebie"). Możesz także sprawdzić swoją zgodność z inną gwiadą (jakąś konkretną), albo zobaczyć do kogo najbardziej pasujesz" Jakoś tak
Ja pasuje do Josha w 61% ogólnie, w tym 100% fizycznie intelektualnie w 50% Za to najbardziej pasuje do Ronana Keatinga LOL bo aż w 100% niesamowite, hehe
Ja powiem że Josh Holloway jest BOSKI Jeżeli chodzi o urodę to jest naprawdę boski. Jeżeli chodzi o Sawyera to jest jeszcze bardziej bosszy LOL. Mi wyszło kiepsko :
Fizycznie:6! czemu???
Emocjonalnie:94
Intelektualnie: 65
TOTAL: 56
głupie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum