Eko- Mumia 2, Charlie- Wladca Pierscieni (Merry), Ethan- Mission Imposible nie pamietam ktora czesc, Michael- Romeo i Julia (Merkucjo?) i Matrix, Claire- Roswell (Tess), Ana Lucia- Szybcy i wsciekli
z tych rol ich kojarze
_________________ Born to run, Born to be lost
"There's no girl like me'
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-08, 22:44
Naveena Andrewsa (Sayid) znałem z "Dumy i uprzedzenia" (uratował ten średniawy film ). Dobrze pamiętam też jego rolę z "Angielskiego pacjenta", ale nie wiedziałem, że to on. Szczerze mówiąc jakoś nie mogę do końca zaakceptować jego postaci w LOST. Irytuje mnie to, że Hindus gra Irakijczyka.
Michelle Rodriguez pamiętam z "Resident Evil" i trailerów "SWAT" (bo filmu nie widziałem).
Nie wiem czy to już ktoś pisał ale Michael Emerson (fałszywy henry) grał w filmie "PIŁA". Miał tam jedną z głównych ról, ale został zabitym chyba deską plastkiwą .
a także w
The Laramie Project oraz The Legend of Zorro.
Ja nie wiem czy dobrze pamiętam ale widziałem np. Michaela tradycyjnie w Matrixie i w Romeo i Julii, Eko w Mumii 2, Sayida chyba był w filmie Angielski Pacjent, Ana ...Szybcy i wściekli...aa...no i Charlie we Władcy Pierścieni...tyle kojarze.
Nie wiem czy dobrze zauwarzyłem, ale oglądałem nie dawno film "Forrest Gump" i jako dyrektor (w tym filmie) był aktor, który gra Bernarda. Nie wiem czy mam rację, ale jakoś tak podobny był.
Hellen (pokazywana w retrospekcjach Locke'a) jest przecież ze "Świata według Bundy'ch"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum