Wysłany: 2006-02-11, 12:53 Kto gdzie grał przed Lostem :)
Tutaj wyspisujcie, gdzie grali aktorzy z Losta przed samym Lostem.
Jack: Ich Pięcioro
Charlie: Władca Pierscieni
Kate: Statystka, reklamowała kiedyś konsole Nintendo
Ana-Lucia: Szybcy i Wsciekli
Michael: Romeo and Juliet
HHeh nie ma to jak skopiowac i wkleic z filmwebu.. :D nie ze sie czepiam - dobrze
Locka widziałam w JAG wojskowym biurze sledczym
a sawyera w texas ranger - moze oberwał od chucka ?:P
A to niemożna było skopiować i wkleić? Jak nie to sory . Niewiedziałam że trzeba z głowy kto kogoś gdzieś zauważył w jakimś filmie i akurat gra w Lost i napisać. Heh
Wiecie, bardziej mi chodziło o taką zabawę, kto ile pamięta. No ale wasza leniwość wzieła góre i postanowiliście być orginalni i wkleić przez to, temat nie ma juz sensu.
Aktorka która gra Ane Lucie czyli Michelle Rodriguez zagrała w S.W.A.T., z tego z pamiętam grała jeszcze w BloodRayne i w Resident Evil u boku Milli Jovovich ....a aktor który grał Michaela czyli bodajże ?Harold Perrineaum? zagrał w filmie Marix ...
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Ja ogladałam tego Matrix'a w którym grał ten Harold Perrineaum czy jak on się tam nazywa... Ale się skapnęłam, dopiero na zdjęciu jego z tego filmu, że on tam był [chyba coś tu trochę pomieszałam]
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-03-04, 21:46
Shannon grała w Mgle (The Fog) jako główna aktorka.
Michael w Matrixie Ale mnie zaskoczyło jak osoatnio oglądałem na TVN
Jeszcze fajnie bo w Mgle jako główni aktorzy grają bohaterowie moich ulubionych seriali (Smallville i LOST)
I jeszcze Charliego ostatnio we Władcy Pierścieni widziałem Ale śmiesznie wygląda bez zarostu...
Ja pamiętam Michaela z Matrixa drugiej części
Sayid grał w wielu filmach szkoda moich palców żeby to pisać
Charliego pamiętam z Władcy pierścieni
a innych aktorów na oczy nie widziałam przed LOST'em
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum